"MITA GOL" U STAROM JATU: Portparolka Aleksandra je odradila veliki posao u ovom transferu!

Autor:

Sport

18.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mićović je izabrao da pomogne svom klubu u borbi za opstanak!

"MITA GOL" U STAROM JATU: Portparolka Aleksandra je odradila veliki posao u ovom transferu!

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Ogromno pojačanje

Cilj u Kaleniću za nastavak sezone je da se pre svega sačuva članstvo u okružnoj ligi, a za dalji period će se praviti planovi kada za to dođe vreme.

Republika

Uprava kluba je pre bilo kakvih aktivnosti povodom promocije novih pojačanja odlučila da odabere portparolku kluba, i nakon konkursa odluka je pala da to bude Aleksandra Matović. Zvaničnim imenovanjem Aleksandre na poziciju u Jedinstvo pozavideli su mnogi klubovi i iz viših rangova takmičenja, ali je sada došlo vreme za promociju i pojačanja u igračkom kadru, na koima će takođe neki pozavideti.

Branislav Mićović (32) proteklih godinu i po dana branio je boje Savinca 1933 iz Visibabe, gde je protekle jeseni uspeo da stigne do zvanja jesenjeg vicešampiona zonskog stepena takmičenja. Mićović je upravo u viši rang otišao iz Kalenića, gde je odličnim partijama "ušao u tefter" zonaša.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Pojačanje iz višeg ranga

Situacija sa Jedinstvom je sada nešto drugačija, ove sezone ekipa će se boriti za opstanak u ligi, što je nateralo Mićovića na povratak. Branislav je imao veliku želju da pomogne svom bivšem klubu da se održi u ligi, i da na neki način vrati deo onoga što mu je pruženo. 

U Zavlaci je stigao igrač koji je u prvom, dugogodišnjem mandatu bio omiljen među saigračima, ali i u publici. Svojim partijama na terenu privoleo je mnoge simpatizere kluba, i na njegovu odluku da se vrati sigurno je jednim delom uticao i "navijački poziv". Mićović je tokom prolećnog dela pokušati svojim golovima i asistencijama da doprinese boljem plasmanu, i sigurnom opstanku u ligi.

Veliku ulogu u ovom transferu imala je naravno i portparolka Aleksandra, koja je povukla odlučujuće poteze tokom pregovora, i na kraju je saradnja na obostrano zadovoljstvo dogovorena.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading