DŽAKULA JE ODRADIO ODLIČAN POSAO OVE ZIME: Sportski direktor Graničara je "položio ispit"!

Autor:

Sport

16.02.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na papiru dosta jači tim, ali se to mora pokazati i na terenu.

DŽAKULA JE ODRADIO ODLIČAN POSAO OVE ZIME: Sportski direktor Graničara je "položio ispit"!

Foto: FK Graničar Obrež

Već osam godina u Obrežu igra se fudbal u okviru Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), a po svemu prikazanom tokom prvog dela aktuelne sezone, taj niz će biti nastavljen.

Republika

Sastav Graničara zimsku pauzu provodi na šestoj poziciji sa 20 osvojenih bodova. Fudbaleri tima iz Obreža protekle jeseni zabeležili su učinak od šest trijumfa, dva remija i pet poraza, uz gol razliku 22:15. Mesto koje vodi u baraž za plasman u Sremsku ligu udaljeno je sedam bodova, i to je možda neki cilj koji će se "juriti" na proleće.

Jako prometno je bilo u Obrežu ove zime, osam fudbalera razudžilo je opremu Graničara. Nemanja Vesić i Bogdan Blaćuša će u nastavku sezone nositi dres tima iz Ašanje, Đorđe Samardžić je otišao u Partizan (Vitojevci), dok je Marko Novaković rešio da se priključi Sremu iz Jakova. Aleksandar Naglić, Stefan Mlađenović, Srđan Đurđević i Jovan Živanović su takođe dobili "čiste papire", ali se o njihovim budućim klubovima i dalje nema informacija.

Što se tiče novajlija, ove zime u Obrež su stigla 12 fudbalera, gotovo sve linije tima su osvežene sa novim igračem. Lazar Simić (golman), Dane Tomić, Miloš Maksimović (vezni red), Nemanja Erić, Nemanja Draganović, Nemanja Kojić, Mirko Mitrović, Anđelko Kandić i Đorđe Nedeljković su stigli da ojačaju defanzivnu postavku. Nemanja Jokić (krilo), Nikola Lošić (krilo) i Dimitrije Vukelić (špic) biće zaduženi da poprave efikasnost pred golom rivala.

Glavne "poluge" Obreža su svakako predsednik kluba Velimir Pero, sportski direktor Vladimir Džakula i Slobodan Jovanović, član uprave koji je uvek tu da se nađe pri ruci i da pomogne u rukovođenju Graničara.

Prolećni deo prvenstva tim iz Obreža otvara na gostovanju u Ašanji, to će biti jako bitan meč za dalji plasman oba klubova, imajući u vidu da su "komšije" na tabeli, sa samo jednim bodom zaostatka. Prvi duel ova dva satstava završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading