U RIVICI DOSTA NOVIH LICA: Pored 13 zimskih novajlija u igračkom kadru, stigao je i novi šef stručnog štaba!

Autor:

Sport

16.02.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mrvičin je verovatno najveće "pojačanje" za ekipu!

U RIVICI DOSTA NOVIH LICA: Pored 13 zimskih novajlija u igračkom kadru, stigao je i novi šef stručnog štaba!

Foto: FK Planinac Rivica

Posle 43 godine fudbalski klub Planinac iz Rivice vratio se u Međuopštinsku ligu Srem (grupa Istok), međutim protekle jeseni igrao je u promenjivoj formi.

Republika

Ekipa je zabeležila učinak od tri trijumfa, dva remija i osam poraza, što je bilo dovoljno za plasman na 12. poziciju na tabeli. Bodovni saldo na koti 10 udaljio je tim od dva poslednjeplasirana sastava na šest, odnosno osam bodova, ali će se svakako na proleće juriti plasman u sredinu lige.

Uprava kluba je ove zime bila jako vredna, što se može videti i po bilansu prelaznog roka. Sam špic napada ojačana je dolaskom Vladimira Bakoša (Cement Beočin), Slobdana Simića (Crvena zvezda Rusko selo), Jovan Erkanović (Radnički Irig). Konkurenciju na krilnim pozicijama "zaoštrili" su dolasci Đorđa Šovljanskog i Milovana Vokića, koji su stigli iz Suseka.

Republika

Foto: FK Planinac Rivica

Šampionska slika

Bogdan Potkonjak i Slaviša Vidović su stigli iz Radničkog iz Iriga da pojačaju defanzivu, sa istim ciljem stigao je Lazar Krstić (Susek). Vezu će "osvežiti" Dejan Popović (Susek) i Nemanja Perić (Napredak Žarkovac). Stigla su i dva golmana, Nikola Sakana (Cement Beočin) i Aljoša Điranin (RFK Novi Sad). Seriju dolazaka zatvorio je Darko Kotolneko, koji stiže iz Krčedina, i on se najbolje snalazi na mestu levog krila. 

Što se tiče odlazaka, Nikola Novaković, Dejan Doroslovački i Damir Nevolja nisu više članovi Planinca, što znači da je bilans uskoro gotovo zimskog prelaznog roka "plus 10".

Što se tiče pripremnog perioda, ekipa vredno trenira već tri nedelje, uglavom su to okupljanja na kojima se "jave" oko desetak fudbalera. Veliko pojačanje za nastavak sezone je svakako i dolazak Marina Mrvičina, koji će u nastavku sezone biti u ulozi glavnog trenera tima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading