ARSENAL JE SVE JAČI: Nakon gubitka jesenje titule, u klubu ništa ne prepuštaju slučaju - pojačanja se nižu kao na traci!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon trojice novajlija, još toliko fudbalera se obavezalo na vernost kragujevačkom klubu.

ARSENAL JE SVE JAČI: Nakon gubitka jesenje titule, u klubu ništa ne prepuštaju slučaju - pojačanja se nižu kao na traci!

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

Fudbaleri kragujevačkog Arsenala 1930 jesenji deo takmičenja u okviru Treće lige Kragujevca okončali su na trećoj poziciji sa tri boda zaostatka u odnosu na jesenjeg šampiona, Šumadiju iz Čumića.

 

Popularne "tobdžije" su u poslednjoj takmičarskoj rundi tokom prvog dela takmičarske godine, u velikom derbiju poražene u Rogojevcu od ekipe Kremenca čime su propustile priliku da na zimsku pauzu odu bodovno izjednačeni sa liderom.

Kako bi se u nastavku takmičarske godine uključili u borbu za šampionsku titulu i plasman u Drugu ligu Kragujevca, rukovodstvo Arsenala 1930 je tokom zimske pauze ozbiljno pristupilo jačanju igračkog kadra, a klub je već predstavio trojicu pojačanja. U pitanju su Zlatko Stefanović, Aleksandar Tadić i Stefan Dajić, a u prethodnih nekoliko sati, obelodanjeno je da su još tri velika posla okončana.

Naime, novi članovi Arsenala 1930 postali su brzonogi Igor Živković, nekadašnji član kragujevačke Zastave koji u Arsenal stiži iz Aleksandrovca.

Iz Velike Plane stiže čuvar mreže Saša Ilić, dok iz Soluna u Kragujevac stiže brzonogo krilo Marko Biočanin.

 

- Pojačanja FK Arsenal 1930 u zimskom prelaznom roku:

Zlatko Stefanović;

Aleksandar Tadić;

Stefan Dajić;

Igor Živković;

Saša Ilić i

Marko Biočanin

Sva navedena klupska pojačanja, priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će Arsenal 1930gostovati u Maršiću ekipi Borca 1935. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom "tobdžija" rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading