"U ZORU BISERE I BAJADERE": Sada već po tradiciji, "transfer bomba" za kraj zimskog prelaznog roka!

Autor:

Sport

18.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može se opisati i čuvenom rečenicom iz pesme "Tebe čuvam za kraj"!

"U ZORU BISERE I BAJADERE": Sada već po tradiciji, "transfer bomba" za kraj zimskog prelaznog roka!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Odličan potez uprave

Odlično se tim iz Zavlake snašao u povratničkoj sezoni u okružnom rangu, fudbaleri su tokom jesenjeg dela pružili perfketne partije i izboren je plasman u gornji deo tabele.

Republika

Sastav Jedinstva zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 26, što je osam bodova manje u odnosu na jesenjeg prvaka. Učinak od sedam trijumfa, pet remija i tri poraza je nadmašio očekivanja mnogih simpatizera lige, ali sigurno ne i ljudi iz Zavlake. Vredan i naporan rad se isplatio, i u istom smeru planiraju da nastave i od starta prolećnog dela prvenstva.

Odličan posao odradila je uprava Jedinstva tokom nedavno završenog transfer perioda, i za kraj je ostavila promociju verovatno najvećeg zimskog novajlije u njihovim redovima, a možda i u celoj ligi.

Dvadesetosmogodišnji Mladen Ilić proteklih pet i po godina bio je član Rađevca (Krupanj), gde je stigao i do kapitenske trake, a po mnogima i jedan od boljih igrača zonskog stepena takmičenja, odlučio je da promeni sredinu. Ilić će u nastavku sezone braniti boje Jedinstva u okviru Mačvanske okružne lige.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

U Zavlaci se radi ozbiljno

U dosadašnjoj karijeri Ilić je pored Rađevca branio i boje Borca iz Lešnice, Kabela, Mačve iz Šapca i Loznice. Mladen je aktivan i na parketu, gde je registrovan u redovima KMF Loznice grad 2018. 

Dolazak Ilića, fudbalera koji se u zoni profilisao kao jedan od boljih, dok je kroz karijeru sticao i srpskoligaško iskustvo, sigurno će dosta značiti timu iz Zavlake, posebno u borbi za najviši plasman koja se svakako očekuje u nastavku sezone.

Prolećni deo prvenstva sastav Jedinstva otvara protiv ekipe Gučeva 1929 pred svojim navijačima, prvi duel ova dva tima završen je remijem, bez golova.

BONUS VIDEO: 

 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading