BRAĆA JOVANOVIĆ ZAJEDNO U MALOM ZVORNIKU: Ivan veruje da uz veliki rad i trud mogu do cilja!

Autor:

Sport

11.02.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmi zimski novajlija.

BRAĆA JOVANOVIĆ ZAJEDNO U MALOM ZVORNIKU: Ivan veruje da uz veliki rad i trud mogu do cilja!

Foto: FK Jedinstvo Mali Zvornik

Novo pojačanje

Jako "turbulentna" zima odvija se u Malom Zvorniku, rezultati tokom prvog dela prvenstva nisu sjajni, pa je došlo do određenih velikih promena na svim nivoima u klubu.

Republika

Ljubiša Radović odlučio je da se vrati i pomogne Jedinstvu da prebrodi krizu u kojoj se klub našao, za trenera je postavljen Miladin Perusinović, dok su igrački kadar pojačala za sada već šest fudbalera.

Sedmi zimski novajlija u Malom Zvorniku promovisan je sinoć, reč je o Ivanu Jovanoviću, koji će tokom proleća imati prilike da nastupa sa svojim rođenim bratom Ognjenom. Nema sumnje da će Jovanović svojim dugogodišnjim iskustvom dosta doprineti sastavu Jedinstva tokom prolećnih borbi za što bolji plasman.

Ivan je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Drinu iz Zvornika, Vlasenicu, Budućnost (Pilica), Mladost (Kikači), dok dolazi iz Čelopeka, gde je imao poslednji angažman. Kontaktirali smo Jovanovića koji je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Čuo sam da se u Jedinstvo dešavaju određene promene na bolje, znao sam da su loše odigrali prvu polusezonu zbog nedostatka igračkog kadra. Dobio sam poziv ljudi iz kluba, i prihvatio sam da im pomognem u toj borbi za opstanak. Biće to jako težak zadatak, nadam se da ćemo biti tvrd orah za svakog rivala u ligi i da ćemo uspeti na putu ka našem cilju. Došlo je dosta novih igrača, kao i trener Perusinović, koji će sigurno to sve lepo uklopiti.

Kao što je i sam Jovanović rekao, celokupan kolektiv Jedinstva očekuje jako težak i naporan prolećni deo prvenstva, matematička šansa za opstanak postoji, ali se rezultati na terenu samo "broje". 

Drugi deo sezone tim iz Zvornika otvara pred svojim navijačima protiv Podrinja, trenutno trećeplasiranog tima na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading