JOŠ JEDNA ODLIČNA PROVERA: Tim iz Beške polako diže formu!

Autor:

Sport

11.02.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Vojke su pružili solidan otpor.

JOŠ JEDNA ODLIČNA PROVERA: Tim iz Beške polako diže formu!

Foto: FK Hajduk Beška

U toku jučerašnjeg dana sa početkom od 14 časova u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi odigran je prijateljski meč između Hajduka iz Beške i Sremca iz Vojke.

Republika

Nominalni domaćin član je Vojvođanske lige Jug gde trenutno zauzima peto mesto na tabeli, dok su gosti učesnci Sremske lige, i Sremac zimsku pauzu provodi na 11. poziciji u ligi.

Dobro je svima poznato da treneri tokom pripremnog perioda najmanje brinu o rezultatu utakmica, iako je dobro za samopouzdanje igrača da se upisuju i tu pobede, ipak je pre svega fokus na taktičkim zamislima i fizičkoj spremi.

Trener Hajduka je na raspolaganju za ovaj meč imao "samo" 13 fudbalera, pa nije imao prostora da izvrši velike izmene. Videlo se od samog starta da su fudbaleri tima iz Beške u boljoj formi, da polako hvataju takmičarski ritam.

 

 

Pružili su solidan otpor gosti iz Vojke tokom prvih 45 minuta, imali su loptu u nogama domaći, ali su i fudbaleri Sremca uspevali da zaprete u par navrata. Odlično prvo poluvreme "rešio" je Grublješić prelepim golom za 1:0.

Tokom drugog poluvremena inicijativa i posed su bili na strani domaćina, kontrolisali su fudbaleri Hajduka igru, stvarali prilike, dok su gosti "fizički pali". Matić je uspeo u kratkom vremenskom intervalu da kompletira het-trik, 4:0. Nikola Đorđević uvećao je prednost četvrtoligaša iz Beške na 5:0, dok je Filip Bajić pred sam kraj susreta postavio konačnih 6:0. 

 

Hajduk (Beška) - Sremac (Vojka) 6:0 (1:0)

Strelci: Matić x3, Grublješić, Đorđević, Bajić

Već za tri dana tim iz Beške igra novi kontrolni meč, rival će Hajduku biti sastav Podrinja iz Mačvanske Mitrovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading