POSLE NEOČEKIVANOG ODLASKA, BRZA REAKCIJA UPRAVE: Po nekim komentarima, klub je prošao dosta dobro njegovim angažovanjem!

Autor:

Sport

10.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadni odlazak nije poremetio bilans pojačanja.

POSLE NEOČEKIVANOG ODLASKA, BRZA REAKCIJA UPRAVE: Po nekim komentarima, klub je prošao dosta dobro njegovim angažovanjem!

Foto: FK Lemind 1953

Prelazni rok je "živa stvar", floskula koja je svima dobro poznata, a koja se nekada može videti i u praksi. Sve dok se i zvanično ne završi transfer period, moguće su promene u igračkom kadru, kako po pitanju dolazaka, tako i odlazaka.

Republika

Pre par dana pisali smo o zimskom novajliji u redovima Leminda, tada je u Jablaničku okružnu ligu iz Gradske lige Leskovca stigao Nemanja Ilić (19), ali po najnovijim informacijama iz kluba, ništa od transfera. 

Ilić je dobio ponudu svog strica da karijeru nastavi u redovima Zloćudova, što je omali desni bek i prihvatio, pa će publika ostati uskraćena prilike da ga vidi u dresu Leminda. Uprava trenutno sedmoplasiranog tima okružne lige je brzo reagovala, i leskovački "metalci" su doveli novo pojačanje.

Dvadesetogodišnji Jovan Tasić, doskorašnji igrač Plantaže najnovije je zimsko pojačanje Leminda. Reč je o fudbaleru koji je prve fudbalske korake napravio u školi fudbala Moravca-Orion, kasnije je karijeru nastavio u Lideru, odakle je otišao u Dubočicu. Seniorkse minute sakupljao je u Vučju, Mladosti (Vinarce) i Plantaži iz Donjeg Stopanja. 

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Nova provera već sutra

Tasić pokriva poziciju desnog beka, i važi za igrača koji igra jako ofanzivno, dosta trči i ima solidan centaršut. Po nekim komentarima vernih pratioca lige, mogu se čuti komentari da je Lemind dobio čak i kvalitetnije rešenje uz desnu aut liniju, Jovan ima iskustva igranja zonskog stepenja, što će dosta značiti na proleće. 

Ekipu Leminda sutra očekuje prijateljski duel protiv bivšeg prvoligaša, sastava Moravac-Orion iz Mrštana. Početak utakmice zakazan je za 14 časova, a mesto odigravanja je sportski centar u Mrštanu.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading