PRIJA OPASNA PO ZDRAVLJE: Vrelo izdanje će vas ostaviti bez daha, OBORILA SVE S NOGU treće veče u Osijeku! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović iznenadila sve u izazovnom izdanju!

Aleksandra Prijović večeras ima još jedan koncert u Osijeku, treći od zakazanih pet. Kako je Republika prva pisala njoj će se večeras na bini pridružiti popularna pevačica Radmila Manojlović. 

Prija je kao i svaki koncertsvoje turneje "Od istoka do zapada" i večeras otvorila pesmom "Za nas kasno je". Ona je svojim stajlingom ostavila sve bez teksta, a za treću noć u Osijeku odabrala je vrući kombinezon, koji je imao samo jednu nogavnicu, pa je njena vitka linija još više došla do izražaja. Potre toga što je imala samo jednu nogavicu, takođe je imala i samo jedan rukav i veliki rez do grudi, pa sigurno mnogima u publici zbog ovog prizora nije bilo dobro. 

Inače, tokom prethodnih dana u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu. Aleksandra je otkrila da, koliko ona zna, nikakva zabrana ne postoji, pa je pozvala gradonačelnika na svoj koncert, iako je on izjavio da nije ljubitelj te muzike i da pomenutom koncertu ne bi želeo da prisustvuje.

Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading