LIGA EVROPE: GOLEADE i PAD Zvezdinog DŽELATA!

Autor:

Sport

15.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Birmančević poražen u Istanbulu, Fejenord remizirao sa Romom

LIGA EVROPE: GOLEADE i PAD Zvezdinog DŽELATA!

Foto: Tanjug

Plej-of runda Lige Evrope započeta je sa uzbudljivim utakmicama širom Starog kontinenta. Na stadionu "De Kujp", Fejenord je odigrao 1:1 sa Romom, u reprizi prošlogodišnjeg četvrtfinala i finala Lige konferencije iz 2022. godine. Leandro Paredes je za goste u 41. minutu pogodio prečku, da bi u nadoknadi prvog poluvremena Igor Paišao pogodio za prednost domaćina. Nakon što duel nije obilovao šansama, u 67. minutu Romelu Lukaku je doneo poravnanje gostima.

 

 


Galatasaraj slavio protiv Sparte

Veljko Birmančević je u dresu Sparte odigrao 85 minuta u Istanbulu protiv Galatasaraja, ali domaćin je uspeo da slavi sa 3:2. Kerem Demirbaj i Ladislav Krejči autogolom donosili su prednost Galati, ali Anđelo Prećado, a zatim i Jan Kuhta su donosili poravnanje gostima. Viktor Nelson je isključen u 62. minutu za turski tim, ali je Maro Ikardi ipak uspeo da opravda formu i u nadoknadi vremena ostavi ceo plen domaćinu.

Šahtjor i Marsej odigrali 2:2, Sporting pobedio Jang Bojse

U preostala dva meča viđeno je ukupno osam golova. Šahtjor i Marsej su odigrali 2:2, dok je Sporting u Švajcarskoj porazio Jang Bojse 3:1. Matvijenko i Eginaldo su pogađali za Ukrajince, baš kao i Obamejang i Endiaje za Francuze, dok je pogodak Filipa Ugrinića za Zvezdinog rivala iz grupe Lige šampiona neutralisan autogolom Amende, i pogocima Gjokeresa i Inasija.

Ove utakmice su pokazale da će plej-of runda Lige Evrope biti veoma neizvesna, sa mnogo golova i uzbuđenja na terenu. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju nastavak takmičenja i nove fudbalske spektakle.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading