LIGA KONFERENCIJA: Stanković PAO u Atini!

Autor:

Sport

15.02.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivi mečevi u trećem po jačini takmičenju u Evropi.

LIGA KONFERENCIJA: Stanković PAO u Atini!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Moldea uspeli su da ostvare pobedu na svom terenu protiv Legije rezultatom 3:2 u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija. Domaći tim je poveo već u 12. minutu preko Frederika Gulbrandsena, koji je bio precizan i u 19. minutu, dok je Markus Kasa postigao treći gol za Molde u 24. minutu. Legija je uspela da smanji rezultat golovima Hoseua u 64. i Rafala Augustjniaka u 71. minutu, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

 

 


Olimpijakos slavio minimalnu pobedu protiv Ferencvaroša

U istom terminu, Olimpijakos je kao domaćin ostvario tesnu pobedu nad Ferencvarošom rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Ajub El Kaabi u 83. minutu, čime je doneo važnu prednost svom timu pred revanš meč. Izabranici Dejana Stankovića imaće priliku da ostvare prolaz na svom terenu u Mađarskoj.

Šturm ubedljiv protiv Slovana iz Bratislave

Šturm je kao domaćin slavio ubedljivu pobedu nad Slovanom iz Bratislave rezultatom 4:1. Domaći tim je dominirao tokom meča, a golove su postigli Mika Biert, Jon Gorenc Stanković, Otar Kitiešvili iz penala i Amadi Kamara. Jedini strelac za Slovan bio je Geršon Rodriges, dok je ekipa od 78. minuta igrala sa igračem manje, pošto je direktan crveni karton dobio Vladimir Vajs.

Nerešen ishod između Sen Žiloaza i Ajntrahta

U jednom od uzbudljivijih mečeva, Sen Žiloaz i Ajntraht su odigrali nerešeno 2:2 u Belgiji. Strelci za Sen Žiloaz bili su Matijas Rasmusen i Gustaf Nilson, dok su golove za Ajntraht postigli Fares Čaibi i Saša Kalajdžić. Domaća ekipa je od 78. minuta igrala sa igračem manje, nakon što je drugi žuti karton dobio Šarl Vanute.

Revanš mečevi su na programu za sedam dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading