DIONI O NEMIRIMA U GLAVI: Sprečen sam da igram u Zvezdi!

Autor: M. M.

Sport

23.01.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski napadač prisetio se boravka na Marakani.

DIONI O NEMIRIMA U GLAVI: Sprečen sam da igram u Zvezdi!

Foto: Starsport

Francuski napadač Luis Dioni je u Crvenu zvezdu došao u leto 2021. godine i nije zadovoljio apetite navijača. Stručni štab koji je vodio Dejan Stanković davao mu je priliku, ali se na Marakani nije proslavio.

Ali, u tekućuj sezoni mu je krenulo na bolje pošto je na 20 utakmica u dresu tamošnjeg drugoligaša Anžea postigao deset golova.

Govorio je o ambicijama i boravku na Marakani.

- Poslednje dve godine su bile najkomplikovanije. Nisam mogao da igram jer sam se povredio, dok sam u Crvenoj zvezdi bio spreman da igram, ali sam bio sprečen iz različitih razloga... Posle, kada čujete da ste doživeli povredu prednjih ukrštenih ligamenata, to stvara nemir u vašoj glavi - rekao je Dioni.

Osvrnuo se na teške trenutke

- Nikada nisam mislio da ću doživeti ovu povredu u životu jer sam prilično jaka osoba. Kada vam se to desi, kažete sebi "i ja to imam". U poslednjoj godini svog ugovora bilo je još komplikovanije. Ali, kao što sam uvek govorio, jaka sam osoba u glavi - kaže Dioni koji dodao još i pet asistencija i dodaje:

- Vratio sam poverenje kluba, trenera, ono što mi je nedostajalo dosta godina. Za mene je to, kad ti trener veruje, jedna od najvažnijih stvari u fudbalu. Možete ga vratiti samo na terenu. I mislim da se to pokazalo u prethodnih pet-šest meseci - zaključio je nekadašnji fudbaler Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading