TI SI VELIKI PRIJATELJ I ČOVEK: Vojaž u Osijek došao sa DEVOJKOM, pa sa Prijom na bini napravio HAOS! (VIDEO)

Autor: P. R. / A. N.

Zabava

14.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta!

 

 

Folk diva Aleksandra Prijović večeras je održala drugi po redu koncert u Osijeku, koji je bio rasprodat u rekordnom roku. Veliko iznenađenje za prisutne bilo je gostovanje mladog repera Mihajla Veruovića Vojaža, što je dodatno uzbudilo publiku. Prijovićeva je emotivnim rečima zahvalila svom kolegi na podršci i prijateljstvu, predviđajući mu velike uspehe u budućnosti.

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž bio je posebno iznenađenje večerašnjeg koncerta, što je dodatno začinilo veče. Njegovo gostovanje na bini uz Aleksandru Prijović bilo je emotivno i prijateljsko, a Prijovićeva je izrazila uverenje da će Vojaž postići velike uspehe u budućnosti. Ovaj neočekivani momenat dodatno je obogatio veče i ostavio dubok utisak na prisutne.

- Hvala ti što si ovde večeras. Ti si veliki prijatelj, kolega i čovek i tek te čekaju veliki uspesi - zahvalila se Prija mladom kolegi, a onda je nastavljen spektakl.

Prema saznanjima sa lica mesta, došlo je do neočekivane promene u poslednjem trenutku, kada je Aleksandra Prijović odlučila da Mihajlo Veruović Vojaž bude gost iznenađenja umesto prvobitno planiranog kolege. Ova promena dodatno je začinila večerašnji koncert i ostavila publiku u neverici.

Uz Vojaža je noćas bila i njegova devojka Tamara Kujačić, koja je strpljivo čekala da se on slika sa fanovima. 

Republika

Foto: Republika

Vojaževa devojka Tamara Kujačić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading