SAZNAJEMO: Vojaž večeras nastupa sa Prijom u Osijeku, izvešće hit DRUGE PEVAČICE!

Autor:

Zabava

14.02.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva ko će se večeras na bini pridružiti Aleksandri Prijović!

SAZNAJEMO: Vojaž večeras nastupa sa Prijom u Osijeku, izvešće hit DRUGE PEVAČICE!

Foto: Nemanja Pancic

Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od ukupno pet koncerata koliko ih je zakazala u Osijeku. Njena publika večeras se sprema da ponovo uživa uz njene hitove, a kako Republika saznaje večerašnji gost iznenađenja biće mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž

Prija će večeras sa Vojažem izvesti pesmu koleginice Tee Tairović "Balerina", nakon čega će mlade zvezde Mihajlo pred publikom izvesti i svoje velike hitove. 

Inače, Tokom prethodnih dana u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu. Aleksandra je otkrila da, koliko ona zna, nikakva zabrana ne postoji, pa je pozvala gradonačelnika na svoj koncert, iako je on izjavio da nije ljubitelj te muzike i da pomenutom koncertu ne bi želeo da prisustvuje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

- Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

Ona je takođe sinoć na nastupu imala emotivni slom uz pesmu "Poslednji kabare". 

Prija je krenula da lije suze i da ih briše, a u jednom trenutku se na kratko sklonila sa bine, a onda vratila i nastavila koncert. Priju je posebno dirnulo i to što su se u publici našli i njeni školski drugari.,

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading