OTKAZUJEM I DOLAZIM NA KONCERT: Vojaž obelodanio detalje Prijinog POZIVA, pa priznao šta je devojci POKLONIO za Dan zaljubljenih!

Autor: P. R. / A. N.

Zabava

14.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Veruović ispred kamera Republike podelio prve utiske nakon nastupa sa Prijom!

OTKAZUJEM I DOLAZIM NA KONCERT: Vojaž obelodanio detalje Prijinog POZIVA, pa priznao šta je devojci POKLONIO za Dan zaljubljenih!

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

https://www.youtube.com/watch?v=0iiQraO53iU

 

Mlada zvezda Mihajlo Veruović Vojaž večeras je bio gost na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku, drugom od zakazanih pet. On je nakon izlaska na binu prve utiske podelio ispred kamera Republike, pa i otkrio kako se osećao kad je dobio poziv da se pojavi na njenom koncertu. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mihajlo Veruović Vojaž

Velika mi je čast da sam mogao da se pojavim na Prijovićkinom koncertu, pogotovo je velika euforija bila pred izlazak, nisam dugo osećao tremu. Ja nisam verovao kad mi je stigao poziv, mislio sam da je skrivena kamera. Drago mi je da je Prijovićka prepoznala kvalitet da možemo zajedno da se pojavimo na bini i hvala joj puno. Želim joj stvarno svu sreću. Ona me je pozvala i odmah sam rekao, ja sam rekao i da imam nešto zakazano za taj datum otkazaću i dolazim na koncert - govorio je Vojaž, pa dodao da li on planira da ima koncert u Areni. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mihajlo Veruović Vojaž i Aleksandra Prijović koncert u Osijeku

- Treba još vremena za tako nešto, ne verujem da je moja karijera još dovoljno zrela za tako nešto. Definitivno ja Arena jedan od ciljeva, ali ne znam koliko smo zreli-. Arena da bi se napunila mora da postoji balans, ne samo da nas slušaju toliko godina. Nema nas 20 miliona u državi - poručio je Mihajlo Veruović. 

Vojaž je takođe progovorio o svojoj izabranici Tamari Kujačić, koja je večeras sa njim u Osijeku. Iako nije želeo da otkriva detalje njihove privatnosti, priznao je čime ju je iznenadio na Dan zaljubljenih. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mihajlo Veruović Vojaž na Prijinom koncertu

- Ona se oduševila kao i na svaki nastup. Neke stvari su moja privatno i neću da otkrivam, ali Dan zaljubljenih je, moramo da provedemo zajedno. Iznenadio sam je ljubavlju - rekao je Vojaž za Republiku. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading