HRVATI SE OTIMAJU OKO PRIJOVIĆKE: Hitno oglašavanje gradonačelnika Splita! Ovome se niko nije nadao (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo da li Ivica Puljak, gradonačelnik Splita, želi srpsku "cajku" u svom gradu!

HRVATI SE OTIMAJU OKO PRIJOVIĆKE: Hitno oglašavanje gradonačelnika Splita! Ovome se niko nije nadao (FOTO)

Foto: ATAImages

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavlja da pomera granice popularnosti u Hrvatskoj. Nakon niza rasprodatih koncerata, Prijovićka je postala trenutno najtraženija regionalna pevačica. Nakon što je održala pet uspešnih koncerata u Zagrebu i Osijeku, ona je nastavila sa impresivnim nizom rasprodatih nastupa, uključujući i tri dvorane u Rijeci koje su bile popunjene u rekordnom roku od samo dva dana.

Povodom ovog fenomena sada se oglasio i gradonačelnik Splita, Ivica Puljak, te izneo interesantne komentare o mogućem Aleksandrinom nastupu u ovom gradu. Naime, na pitanje da li bi Prijovićka mogla nastupiti u Splitu, Puljak je odgovorio potvrdno, ističući da bi podržao takav događaj.

- Da vas neko pita, ne znam je li bilo takvih zahteva, u Zadru vidim ne može, bi li u Splitu mogla nastupiti Aleksandra Prijović? - upitao je voditelj emisije  "Nedeljom u dva", a Puljak kao iz topa odgovorio:

Republika

Foto: youtube.com/Hrvatska radiotelevizija

Ivica Puljak, gradonačelnik Splita

- Ja obično ne odlučujem o takvih stvarima, ali da me neko pita - da, zašto ne!

Podsećanja radi, iako je rasprodaje koncerte širom regiona, gradonačelnik Zadra Branko Dukić navodno nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u ovom gradu. Međutim, nakon što je održala prvi koncert u Osijeku, pevačica se obratila Dukiću na konferenciji za medije, te ga tom prilikom pozvala na svoj nastup.

- Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert - poručila je Prijovićka nedavno za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović održala koncert u Osijeku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading