PRIJA SA MAJKOM UKRSTILA GLAS! OVO je bio najemotivniji trenutak na spektaklu! Borka izašla na binu kao specijalni gost!

Autor:

Zabava

15.02.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je svojim stajlingom ostavila sve bez teksta!

PRIJA SA MAJKOM UKRSTILA GLAS! OVO je bio najemotivniji trenutak na spektaklu! Borka izašla na binu kao specijalni gost!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Majka Aleksandre Prijović, Borka, bila je specijalni gost na njenom večerašnjem koncertu u Osijeku, pa su ukrstile glasove na sceni, što je publiku skroz bacilo u trans! One su zajedno zapevale, a Aleksandra nije imala dovoljno dobre reči kojima bi zahvalila majci za sve što je za nju u radila u životu.

Prija je kao i svaki koncertsvoje turneje "Od istoka do zapada" i večeras otvorila pesmom "Za nas kasno je". Ona je svojim stajlingom ostavila sve bez teksta, a za treću noć u Osijeku odabrala je vrući kombinezon, koji je imao samo jednu nogavnicu, pa je njena vitka linija još više došla do izražaja. Potre toga što je imala samo jednu nogavicu, takođe je imala i samo jedan rukav i veliki rez do grudi, pa sigurno mnogima u publici zbog ovog prizora nije bilo dobro. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Prija sa majkom Borkom

 

Inače, tokom prethodnih dana u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu. Aleksandra je otkrila da, koliko ona zna, nikakva zabrana ne postoji, pa je pozvala gradonačelnika na svoj koncert, iako je on izjavio da nije ljubitelj te muzike i da pomenutom koncertu ne bi želeo da prisustvuje.

Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading