IZGUBILA SAM NEVINOST S DEČKOM KOJI JE GOSPODIN! Jovana otkrila intimne detalje o sebi, javnost u šoku zbog ovoga!

Autor:

Zabava

02.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad ne lažem na televiziji i nemam čega da se stidim, rekla Jovana!

IZGUBILA SAM NEVINOST S DEČKOM KOJI JE GOSPODIN! Jovana otkrila intimne detalje o sebi, javnost u šoku zbog ovoga!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Voditeljka Jovana Jeremić kaže da je nevinost izgubila kad je imala 23 godine, te i da s time nije žurila, jer je čekala da muškarac sa kojim je, bude onaj pravi. Lepa voditeljka duže vreme uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara, a svojim izjavama i ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost. To je uspela i kada je odgovarala na intimna pitanja.

"Kada si izgubila nevinost?", pitao ju je voditelj u emisiji "Ami Dži šou", a onda je usledio šok u studiju.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jovana Jeremić

 

Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše volela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega - rekla je Jovana.

Gosti nisu mogli da veruju šta čuju, pa su je nekoliko puta pitali da li je to prava istina.

Inače, Jovana je nedavno pričala i na temu trudnoće, pa je rekla da veruje kako joj horoskop priča na pravi način kad treba da ostane u drugom stanju.

Jovana izuzetno veruje u atrologiju i prilično se pridržava svega što joj astrolog u kog ima poverenja kaže. S tim u vezi, "prognoza" je takva da je "po nju najbolje da zatrudni tek krajem 2025, odnosno u 2026. godini". Jovana čvrsto veruje u to i nema nameru da ostane trudna pre termina koji joj je "proreknut" - rekao je izvor blizak voditeljki za medije. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading