GLUMAC I MANEKENKA UŽIVAJU U LJUBAVI, A NJEN BIVŠI LUDI: Ne može da prihvati njihovu vezu, puca od LJUBOMORE!

Autor:

Zabava

02.02.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u Holivudu!

GLUMAC I MANEKENKA UŽIVAJU U LJUBAVI, A NJEN BIVŠI LUDI: Ne može da prihvati njihovu vezu, puca od LJUBOMORE!

Foto: Profimedia, ATA Images

Rastuća veza između supermodela Gigi Hadid i holivudskog glumca Brađlija Kupera izazvala je snažne emocije, posebno kod bivšeg dečka Hadid i oca njenog deteta, Zayn Malika. Prema ekskluzivnom izvoru u najnovijem izdanju časopisa Us Weekly, "Zayn nije srećan zbog njihove veze i nikada neće biti." Ova otkrića dolaze samo nekoliko dana nakon što su Hadid, 28 godina, i Kuper, 49 godina, primećeni kako se drže za ruke u Londonu, potvrđujući njihovu romantičnu vezu od oktobra 2023. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gigi Hadid i Zejn Malik

Izvor je takođe otkrio da je Kuper bio "glas razuma" za Hadid u snalaženju u njenom odnosu sa Malikom u vezi sa zajedničkim roditeljstvom njihove trogodišnje ćerke, Khai. Bitno je napomenuti da je Kuperovo iskustvo održavanja prijateljskog odnosa sa svojom bivšom devojkom Irinom Šajk, sa kojom deli šestogodišnju ćerku Leu De Sen, pružilo dragocene uvide Hadid.

Republika

Foto: instagram.com/gigihadid

Gigi Hadid

Malik, koji je bio u vezi sa Hadid od 2015. do 2021. godine, uglavnom je ćutao o njihovom raskidu, osim par objava na društvenim mrežama. Njegovo ćutanje je konačno prekinuto u intervjuu za podcast u julu 2023. godine, gde je govorio o navodima o uznemiravanju koji su uključivali majku Hadid. "Znao sam šta se dogodilo, i ljudi uključeni su znali šta se dogodilo", otkrio je Malik tokom podcasta "Call Her Daddy".


Nakon njihovog raskida, Malik i Hadid su delili starateljstvo nad ćerkom, ističući važnost sreće njihove ćerke Khai. Namerno su štitili Khai od javnosti, preduzimajući mere da njeno lice ne bude vidljivo na društvenim mrežama. U razgovoru za NET-A-PORTER u septembru 2023. godine, Hadid je podelila kako je roditeljstvo uticalo na njenu modeling karijeru.

- Radim kada je moja ćerka sa svojim ocem; to je vreme koje imam. Tih dana, radim koliko god mogu. Ponekad sam luda, ali ako mi je to važno, uradim to - navela je ona. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bredli Kuper

Dok javnost nastavlja pažljivo pratiti isprepletene živote ovih javnih ličnosti, dinamika njihovih odnosa i delikatna ravnoteža roditeljskog odnosa ostaju pod lupom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading