ŽIKA JAKŠIĆ ZA 60 GODINA OVO NIJE DOŽIVEO: Postavio pitanje pevačici, ona MOMENTALNO POČELA DA SE SKIDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka u emisiji "Nikad nije kasno" napravila scenu koja dosad nije viđena u ovom formatu.

ŽIKA JAKŠIĆ ZA 60 GODINA OVO NIJE DOŽIVEO: Postavio pitanje pevačici, ona MOMENTALNO POČELA DA SE SKIDA! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditelj emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić  zajedno sa takmičarima i članovima žirija ume da podigne atmosferu do usijanja, a neretko se u emisiji dešavaju i nesvakidašnje situacije.

Ovog puta, učesnica pomenutog šou programa Barbara Romanov u studiju se pojavila u majici na kojoj je imala poruku za predsednika žirija Sašu Miloševića Mareta, te je šokirala sve prisutne.

- Kad je Mare u žiriju blizu ja ne znam za krizu. Vole te žene Bara - pisalo je na njenoj majici zbog čega se muzičar postideo, pa je spustio glavu.

Inače, Saša Milošević Mare je u braku sa 14 godina mlađom pevačicom i violinistkinjom Ksenijom. Njih dvoje uživaju u skladnom braku i ne kriju da su zaljubljeni kao prvog dana.

Foto: Pritntskrin

Saša Milošević Mare našao se u nezgodnoj situaciji

Nakon što je takmičarka izrazila javno simpatiju prema Maretu, Žika ju je pitao zašto mu ne da majicu.

- Ja želim - odmah je pristala, dok je skidala komad odeće sa sebe, ispod čega je nosila dekoltiranu haljinu pripijenu uz telo.

- Boja tvog glasa je jako dobra i topla - dobacio je Valentino. 

Podsećanja radi, Žika je nedavno napravio veliko slavlje povodom svog jubilarnog 60. rođendana, a umesto poklona, od zvanica je tražio koverte sa novcem kako bi prikupio donaciju za decu sa Kosmeta. 

Slavlju su prisustvovali brojni poznati pevači, glumci i druge javne ličnosti, a atmosfera je bila više nego vesela uz izvrsnu muziku i bogat program.

Među zvanicama su se našla poznata imena sa domaće estrade poput Aca Pajovića, Frajli, Isaka Šabanovića, Snežane Đurišić, Nede Ukraden, kao i mnogih drugih.

Sjajnu atmosferu su dodatno ulepšali nastupi popularnih pevača i nezaboravni trenuci provedeni u društvu najvećih zvezda domaće muzičke scene.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading