VIŠTICA O PRIJOVIĆKI: Hrvatica poručila našoj pevačici da IDE DALJE!

Autor:

Zabava

11.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna hrvatska glumica prokomentarisala uspeh naše mlade muzičke zvezde!

VIŠTICA O PRIJOVIĆKI: Hrvatica poručila našoj pevačici da IDE DALJE!

Foto: Munja/ATAImages

Prija

Ornela Vištica, popularna hrvatska glumica koja se proslavila u seriji "Larin izbor", ove nedelje je specijalna gošća u emisiji "Nikad nije kasno", gde će ocenjivati kandidate. Glumica često boravi u Beogradu, a prvo nahvalila je Žiku Jakšića, koji ju je pozvao u emisiju.

Republika

Foto: Printskrin/Prva

Ornela Vištica

- Mnogo mi je drago što sam ovde i što me je Žika pozvao, ali iskreno došla sam se uveriti da li Žika stvarno toliko iskreno i toliko emotivno može plakati. (smeh) Šalu na stranu, lepo mi je ovde i drago mi je da sam tu, volim da dođem u Beograd uvek kada me pozovu. Sa Žikom se znam privatno, zapravo Žiku znaju svi i Žika zna sve – rekla je Ornela sa osmehom.

Republika

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić

Glumica je prokomentarisala vrtoglavi uspeh Aleksandre Prijović u Hrvatskoj, koji je jedna od glavnih tema tamošnjih medija.

- Svaka joj čast i čestitke na tome, to znači da publika to želi i da voli. Posebno što je Aleksandra mlada osoba, lepo izgleda i koliko sam primetila lepo peva. Čestitke, neka ide napred, neka ide dalje - poručila je Ornela za "Grand".

Republika

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović

Vištica se osvrnula i na ulogu Karme u seriji "Larin izbor", koja ju je proslavila u regionu.

- Bilo je to pre dosta godina, bila je to moja peva televizijska uloga i prvo iskustvo nakon akademije glume. Bila sam mlada i nisam imala preveliko iskustvo, ali je to bio veliki izazov. Učila sam od starijih kolega, a serija je doživela veliku popularnost, prodata je u više od 25 zemalja. I dan danas mi ljudi pišu i sećaju se te moje uloge. Nakon toga su došle neke nove uloge koje su čak možda meni bile zanimljivije, ali publika je ta koja uvek odlučuje - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading