MUŠKARAC GODINAMA "PECA" STUDENTKINJE PO OGLASIMA! Predstavlja se kao devojka i nudi im da budu cimeri, a onda... (FOTO)

Autor:

Vesti

11.11.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji muškarac koji se predstavlja kao devojka, godinama unazad šalje iste poruke devojkama koje traže stan u Beogradu.

MUŠKARAC GODINAMA "PECA" STUDENTKINJE PO OGLASIMA! Predstavlja se kao devojka i nudi im da budu cimeri, a onda... (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen/drustvene mreze

Njegove poruke, iako na prvi pogled pristojne, zapravo imaju drugačiju nameru. Ovaj slučaj je podigao veliku prašinu u javnosti, nakon što je jedna devojka odlučila da podeli svoje iskustvo sa ovim muškarcem na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova Beograd".

Prema njenim rečima, ona je pre nekoliko meseci na ovoj grupi naišla na oglas za cimerku, ali se ubrzo ispostavilo da se radi o lažnom oglasu koji je postavio stariji muškarac. On joj je slao poruke sa različitih brojeva, a kada ga je blokirala, on se javljao sa drugog broja.

Republika

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Objava

Uvidom u komentare drugih devojaka, Magdalena je shvatila da se ista situacija događala i drugim devojkama, a neke su čak primale i fotografije dotičnog muškarca.


Ova objava je izazvala veliki odjek u javnosti, a brojne devojke su se javile i priznale da su i same dobijale poruke od istog muškarca. Njegova taktika je očigledno bila da se predstavi kao devojka koja traži cimerku, a zatim da se javlja sa istih brojeva i šalje iste poruke, u nadi da će neka od njih pasti na njegovu prevaru.

Međutim, ova situacija je konačno izašla na videlo i devojke su se udružile kako bi upozorile druge devojke na ovog prevaranta.

Njegove slike i brojevi su podeljeni na društvenim mrežama, a mnoge devojke su odlučile da ga prijave policiji. Ipak, postavlja se pitanje koliko je devojaka bilo žrtva ove prevare, a nisu se javile i podelile svoje iskustvo.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading