EKSKLUZIVNO! BRAČNI PAR KOJI JE UBIO DECU I SEBE PRIPADAO SEKTI! Zidovi njihovog stana otkrivaju jezive detalje!

Autor:

Hronika

02.03.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u Novom Sadu

EKSKLUZIVNO! BRAČNI PAR KOJI JE UBIO DECU I SEBE PRIPADAO SEKTI! Zidovi njihovog stana otkrivaju jezive detalje!

Foto: Republika, Shutterstock

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžič (23) okončali su svoje živote sinoć skokom sa solitera u Novom Sadu, a pre toga su, kako je ispostavilo, ubili i svoje dvoje dece, dva dečaka stare jednu i tri godine.Kako saznaje Republika, deca su otrovana.

Republika

Foto: Republika

Horor kuća u Petrovaradinu

 


**Misteriozna prošlost bračnog para**

Prema nezvaničnim informacijama, bračni par Petrović Suvajdžić pripadao je nekoj sekti, a detalji ostaju predmet istrage. Takođe, stan koji su iznajmili bio je sav u crnom, sa molitvama i satanističkim znakovima na zidovima, što baca novo svetlo na ovaj tragični slučaj.

Trenutno su ispred kuće u Petrovaradinu prisutni policija, forenzika, pogrebnici, ali ono što upada u oči jeste da u ulici vlada pa grobna tišia i da nema nikoga za koga bi se moglo reći da je bio blizak porodici.

Pitanje koje se nameće jeste šta je nateralo ovaj bračni par da preduzme tako radikalne korake i da li je njihova povezanost sa sektom imala ulogu u ovom tragičnom ishodu. Nadamo se da će istraga rasvetliti ove misterije i doneti odgovore koji će pomoći u razumevanju ove tužne situacije.

Foto: Republika

Horor kuća u Petrovaradinu

 


Ovaj događaj je duboko potresao zajednicu, ali istovremeno je izazvao talas podrške i solidarnosti prema preživelim članovima porodice. Građani su se okupili kako bi pružili podršku i utehu u ovim teškim vremenima.


Ovaj tragični događaj ostavlja duboku tugu u srcima svih koji su čuli za njega. Nadamo se da će istina izaći na videlo, te da će zajednica pronaći način da se nosi sa ovim teškim gubitkom.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading