SUZANA PERIĆ IZDOMINIRALA U PARIZU! Srpska dizanjerka na reviji prisutne ostavila u šoku! Publika oduševljena onim što je videla! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na reviji su dominirale crna i bela boja.

SUZANA PERIĆ IZDOMINIRALA U PARIZU! Srpska dizanjerka na reviji prisutne ostavila u šoku! Publika oduševljena onim što je videla! (VIDEO)

Foto: Andreja Damjanović

Srpska dizajnerka Suzana Perić gostovala je u Parizu na Fešn viku drugu godinu zaredom, pa je prisutne svojim kombinacijama ostavila bez daha. 

Originalnost i inovativnost POSH INTELLIGENCE kolekcije obećavaju da će se o njoj pričati još dugo.

Foto: Jovana Kosovac

Suzana Perić

 

Crna i bela boja dominirale su, donoseći notu luksuza i visoke mode. Svaki komad je bio jedinstven, ostavljajući sve prisutne bez daha.

Specijalni gost, Elton Ilirijani, otvorio je i zatvorio reviju zajedno s poznatom dizajnerkom Suzanom Perić.

Revija je privukla pažnju nekih poznatih ličnosti, poput slikarke i vajarke Aleksandre Kokotović, srpske nutricionistkinje Dajane Švraka Milutinović, ambasadorke Ane Hrustanović, direktorke kulturnog centra Srbije u Parizu Natali Beljanski, umetnice Lyne Mahyem i mnogih drugih. Posebno fascinantno bilo je to što je revija odmah prodata, potvrđujući njen neosporni uspeh.

Inače, ona je nedavno bila i u Čikagu, pa je posle toga podelila utiske sa svima.

- Bilo je sjajno. Posle 25 godina rada odlučila sam da svoje modele pokažem u Americi o oduševljena sam reakcijama, kao i velikom podrškom srpske zajednice ovde. Mnogi su došli na reviju, na čemu sam im veoma zahvalna. Pripreme su trajale dugo jer smo hteli da jedan srpski brend predstavimo u najboljem svetlu, da on bude u rangu svetskih brendova. Sada sledi Fashion Week u Njujorku, posle toga Los Anđeles, pa se vraćamo u Čikago, gde bih volela da otvorim i moj prvi studio u Americi - izjavila je srpska modna kreatorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading