KARLEUŠA ZAPALILA PARIZ! Evo kako se prošetala na nedelji mode! Rame uz rame sa svetskim modelima! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JK pokazala šta ume na modnoj pisti!

KARLEUŠA ZAPALILA PARIZ! Evo kako se prošetala na nedelji mode! Rame uz rame sa svetskim modelima! (FOTO)

Foto: Miloš Miletić

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se kao specijalni gost u Parizu na na tamošnjoj nedelji mode, pa je sve zasenila izgledom na crvenom tepihu. 

Ona je bila u ulozi modela, rame uz rame sa najpoznatijim supermodelima sveta i holivudskim zvezdama dok su je iz prvih redova gledale najveće zvezde šou biznisa današnjice.

Foto: Miloš Miletić

Jelena karleuša oduševila prisutne dok je šetala pistom 

 

Srpska zvezda je dobila pre nekoliko meseci specijalni poziv od dizajnera jednog od najprestižnijih modnih brendova Vetements, koji je poslednjih godina postao neizostavan deo garderobe ikona stila poput poput Rijane, Kanje Vesta, Sema Smita, a koji su bili zaduženi i za kostime pop kraljice Madone na njenoj poslednjoj turneji.

Foto: Miloš Miletić

Jelena karleuša oduševila prisutne

 

Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga, vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su pored Jelene Karleuše, modela Georgine Rodriguez žene čuvenog fudbalera Ronalda, glumice Marcie Cross, pistom šetali i svetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

Foto: Miloš Miletić

Jelena karleuša oduševila prisutne

 

U pariskom paviljonu Cambon, prvi red bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz sveta mode, muzike, i filma. Brend Vetements medju svojim ambasadorima okuplja i zvezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi B, Kendal Džener i druge svetski poznate ličnosti, a sada i našu Jelenu Karleušu.

Foto: Miloš Miletić

Jelena Karleuša

 

Tim povodom, Jelena je otputovala u Pariz pre nekoliko dana ali nije htela da otkrije razlog za svoj boravak u svetskoj prestonici mode sve dok danas nije zablistala na pisti.

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Jelena se na pomenutoj reviji savršeno snašla, nosila je sivi gornji deo dok su svi ostali raspamećeni kada su videli šta je na njenim nogama.

JK je nosila trenerku nežno crvene boje sa belim momentima koja se širi na samom kraju, te deluje glamuroznije od bilo koje svečane haljine.

Nakon Vetements revije, Jelena će biti zvezda revije još jednog od trenutno “najvrelijih” novih modnih brendova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading