NEĆU DA ME SPUTAVAJU PRED NASTUPE! Karleuša otkrila šta ne voli da uzima pred tezgu, ovo sigurno niste znali! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena otkrila kakve rituale ima.

NEĆU DA ME SPUTAVAJU PRED NASTUPE! Karleuša otkrila šta ne voli da uzima pred tezgu, ovo sigurno niste znali! (FOTO)

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša kaže da za razliku od većine njenih kolega pred nastupe voli da odmori sat, dva, a usput i slabije jede kako bi mogla da izdrži naporne koreografije koje ima na bini. Ona tvrdi da najviše pije tečnost, jer joj to daje energije koliko joj je potrebno.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

- Bitno mi je da ne jedem puno pre nastupa, već da puno pijem tečnosti jer mi ona daje energiju, dok me hrana onemogućava. Ja imam ozbiljan fizički napor i koreografije. Pored mojih igrača koji samo igraju, meni treba vazduh, kondicija, jaka dijafragma i pevanje. Ko je ikada pokušao da uradi to duže od jedne pesme, zna o čemu je reč, a zamislite dva sata u kostimu. Pred sam nastup volim da odspavam sat-dva, a u prilog tome govori i da nemam nikakav adrenalin, jer spavam kao neko ko treba da ide i ustane da ide na posao u banku. Nemam euforiju te vrste. Jako mi je bitno da me odeća i kostim ne sputavaju, ali me uvek sputavaju. Scenski kostimi nikada nisu udobni za izvođače. Smeta mi da dišem, da se pomeram, ali će se dobro slikati - rekla je ona za K1.

Ona se osvrnula i na to što je pojedine bugarske pevačice prozivaju i čude se kako i tamo puni diskoteke. 

- Ja ne znam zašto su svi uzbuđeni oko nastupa u Bugarskoj, kada ja svaki vikend nastupam širom Evrope. Nastupala sam od Turske do Francuske. Pevala sam na francuskom stadionu, na stadionu u Istanbulu pred sto hiljada ljudi. Nastupala sam u Dubaiju gde nastupaju najveće svetske zvezde, posle mene je bio Tajga - rekla je JK.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading