STALA JE ISPRED ŽIRIJA I SKINULA DONJI VEŠ: Vrisak se začuo u publici, a onda je izvadila KOBASICU i stavila je... (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog nastupa publika je vrištala, a žiri je pokrio oči.

STALA JE ISPRED ŽIRIJA I SKINULA DONJI VEŠ: Vrisak se začuo u publici, a onda je izvadila KOBASICU i stavila je... (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Duckie L'Orange

U nedavnoj epizodi nemačke verzije "Supertalenta", publika i članovi žirija bili su šokirani neobičnim nastupom komičarke po imenu Daki L'Oranž. Njen zanimljiv nastup i ono što je izvela pred publikom izazvalo je burne reakcije. Svi su ostali u šoku kada je takmičarka pokazala svoje umeće zbog kog je morala da skine donji deo garderobe.

Neviđeni performans

Kada je Daki skinula pantalone i donji veš, otkrila je crteže na svojim leđima i zadnjici koji su stvorili iluziju psećih glava. Njen sledeći korak bio je još iznenađujući - usledila je akcija mrdanja zadnjicom po pozornici, nakon čega je "pojela" nekoliko kobasica na veoma neobičan način. Ipak, iako ona ovo smatra talentom, publika i pojedini članovi žirija, ne, jer su najčešće sklanjali pogled sa onoga što im je devojka priredila.

Foto: YouTube/Duckie L'Orange

Nastup komičarke izazvao je burne reakcije


Reakcije žirija i publike

Članovi žirija bili su zgroženi ovakvim nastupom, što je rezultiralo odvraćanjem pogleda i pokrivanjem usta. Publika je takođe bila zatečena i reakcije su bile pomešane - od neverice do zgražavanja. Ipak, neki su bili oduševljeni i pitali se kako je moguće da ona uradi nešto ovako.

Ovaj performans je definitivno izazvao veliku pažnju i pokrenuo burne reakcije kod svih prisutnih. Verujemo, da ono što je Daki L'Oranž uradila na bini neće biti tako lako zaboravljeno.

Ovaj ne tako prijatan nastup možete pogledati na linku OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading