HRVATI SE SRPSKOJ PEVAČICI BACALI POD NOGE! Snežana Đurišić zapevala "Odakle si sele?", nastao haos na nastupu!

Autor:

Zabava

17.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klubu je nastao karambol!

HRVATI SE SRPSKOJ PEVAČICI BACALI POD NOGE! Snežana Đurišić zapevala "Odakle si sele?", nastao haos na nastupu!

Foto: Republika

Pevačica Snežana Đurišić nastupila je mestu Ogulin u Hrvatskoj gde je oko 1.000 ljudi, mahom mlađih, u glas je pevalo njene pesme. Kad je došla na red ona najskuplja "Odakle si sele?", publika je pala u trans, pa su se pojedini gosti pevačici doslovno bacali pod noge! 

- Snežana je atmosferu dovela do usijanja, pa je hastao haos kad je zapevala ovaj čuveni hit. Reči pesme "Odakle si sele" su sve bacile u trans, pa je publika u glas pevala sa Snežanom sve do kraja nastupa - kaže nam upućen izvor.

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

 

Posle tezge se oglasila i pevačica, koja je potvrdila to da je na nastupu bilo fenomenalno.

Zaista sam oduševljena i pod utiscima. Mladi svet koji se nije ni rodio kada sam snimila sve te pesme u glas su pevali samnom. Potpuna euforija je vladala i hvala svima - rekla je Đurišićka, a prenosi Grand.

Foto: Privatna arhiva

Snežana je pevala u prepunom klubu

 

Inače, pevačica je nedavno za Republiku pričala o svom detinjstvu i počecima u karijeri, pa je rekla da se ničega nije odricala. 

Sve sam ja stizala i da se bavim sportom i da budem odličan đak, jer je to bio uslov i da pevam kad treba i da se igram, uopšte to nije bio problem. Odricanja dođu kasnije u životu. Kako sam odrastala roditelji su me uvek pravilno usmeravali. Kod nas se u kući znalo šta je vaspitanje, a šta nevaspitanje, tako da je tačna ona čuvena da sve ide iz kuće - kazala je ona.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading