MNOGO SAM POTRESENA: Jelena Gerbec se oglasila povodom smrti kolege, niko nije znao da su U PETAK BILI ZAJEDNO!

Autor:

Zabava

24.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica kaže da je sa Dejanom Mitrovićem imala zajednički nastup samo par dana pre nego što će on zauvek napustiti ovaj svet.

MNOGO SAM POTRESENA: Jelena Gerbec se oglasila povodom smrti kolege, niko nije znao da su U PETAK BILI ZAJEDNO!

Foto: printscreen/instagram

Pevačica Jelena Gerbec izrazila je duboku tugu i šok povodom tragične smrti mladog violiniste Dejana Mitrovića.

On je nastradao u saobraćajnoj nesreći na Obrenovačkom putu, a njegova smrt je ostavila veliku prazninu kako u muzičkom svetu, tako i među prijateljima i kolegama.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow It

Dejan Mitrović ostaće upamćen po vedrom duhu


Jelena Gerbec se oprostila od Dejana na društvenoj mreži, gde je putem svoje Instagram priče podelila fotografiju preminulog Dejana, uz emotikon slomljenog srca.

Njene reči otkrivaju duboku tugu i nevericu zbog gubitka kolege i prijatelja.

U izjavi za "Grand", Gerbec je istakla da je radila sa Dejanom samo dan pre nesreće, izražavajući veliku tugu zbog gubitka.

Sad u petak smo radili zajedno kod Rokija Begovića… Šta da kažem. Velika tragedija, mnogo sam potresena - rekla je Jelena.


Podsećamo, uzrok nesreće u kojoj je mladi violinista izgubio život bio je nagli prelazak vozila iz suprotnog pravca u njegovu traku. Talentovani violinista orkestra "Kraljevi", nažalost je izgubio život na mestu nesreće usled siline udarca. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt mladog muzičara, ostavljajući muzičku scenu u neverici.

Mitrović će ostati upamćen po svom talentu i doprinosu muzici. Njegova prerana smrt ostavlja veliku prazninu među kolegama, a njegovu porodicu ostavlja bez supruga i oca.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading