IZJAVA SLOBE MIĆALOVIĆ IZAZVALA GNEV KOD LJUDI: Reči koje je izgovorila UŽIVO u emisiji su ŠOKANTNE - Ko je ona da priča o SVRSI POSTOJANJA?! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava Slobode Mićalović izazvala haos na društvenim mrežama!

IZJAVA SLOBE MIĆALOVIĆ IZAZVALA GNEV KOD LJUDI: Reči koje je izgovorila UŽIVO u emisiji su ŠOKANTNE - Ko je ona da priča o SVRSI POSTOJANJA?! (VIDEO)

Foto: Instagram-sloboda_micalovic_boba

Naša proslavljena glumica Sloboda Mićalović nedavno je izazvala veliki haos na društvenim mrežama gostojući u jednoj emisiji. Naime, Mićalovićeva nije poznata po velikim skandalima u javnosti, međutim, zbog njene izjave, poteglo se pitanje na platofrmi ,,TikTok" da li je glumica pokazala prepotentnost.

Foto: youtube.com/Jednostavno roditelj

Sloboda Mićalović u emisiji

 

Ono što su mnogi shvatili iz Slobodine izjave jeste da je ponizila mnoge ljude koji životnim staležom i obrazovanjem nisu u njenom rangu, te da ona sa takvim osobama ne bi mogla da provodi vreme u istom prostoriji. Snimak koji je postao viralan na društveni mrežama isečen je, pa se ne zna na koga je Sloboda Mićalović tačno mislila, odnosno da li je nekog imenovala. 

Mnogi su pomislili da je ovo upuće pevačici Jeleni Karleuši, budući da je poznato da su nedavno imale dramu preko društvenih mreža. 

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović

 

- Ne mogu taj koncept u mozgu da spojim, zašto bih ja sa nekom osobu, po mom išljenju, možda sam ja u krivu, ai ni po školovanju, ni po obrazovanju, ni po cenjenosti, svrsi postojanja, ne pripada tu, zašto bih ja delila prostor? Nažalost je to tako! Ali mislim da svi mi, gde ste vi intelektualci da dignete ruku, ali baš je došlo neko gadno vreme, gde moraš da zaćutiš - izjavila je Sloboda Mićalović na jednoj televiziji u emisiji. 

Detaljnije poslušajte u nastavku:

 

@malac_je_genije

Sloboda Micalovic o komentarima na drustvenim mrezama ♬ original sound - Malac_je_genije

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, mnogi su bili besni zbog ove izjave naše poznate glumice:

- "Mislim da se ovde radi o sledećem: Zbog čega ona i neka starleta da budu u istoj emisiji?! Recimo. I tu je u pravu 100 posto", "Svrha postojanja nije na njoj da komentariše . Svi imamo svoju svrhu. Vrlo je jednostavno sve se stvar selekcije. Ljudi se dele da na dobre i loše" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Haha

26.02.2024 20:51

Opusti se, niko na tebe ne misli kad spomene intelektualce. :)

Bilja

26.02.2024 23:20

Tačno ovoj "intelektualki" treba lepo Karleuša da objasni "cenjenost" i "svrhu postojanja".Videla žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu.I da joj objasni Karli da bi, kad reklamira kremu za lice,bilo pristojno da skine šminku.