"SA DUŠKOM KOMUNICIRAM PREKO DADILJE I ADVOKATA" Karleuša šokirala detaljima iz BRAKA sa Tošićem, ovo je ISTINA o njihovom odnosu!

Autor:

Zabava

04.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša progovorila je pred kamerama o turbulentnom odnosu sa mužem Duškom Tošićem!

"SA DUŠKOM KOMUNICIRAM PREKO DADILJE I ADVOKATA" Karleuša šokirala detaljima iz BRAKA sa Tošićem, ovo je ISTINA o njihovom odnosu!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Muzička zvezda Jelena Karleuša oduvek je bila predmet interesovanja javnosti, posebno kada je reč o njenom ljubavnom životu. Nedavno je odlučila da javno progovori o svojim odnosima sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, otkrivajući da njih dvoje nemaju direktnu komunikaciju. "Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. Lep je Duško, lep je čovek", izjavila je Jelena, šokirajući mnoge svojom iskrenošću.

- Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. Lep je Duško, lep je čovek - šokirala je Jelena u emisiji "Divan show", te istakla da nema udvarača jer je se muškarci plaše:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša o odnosu sa Duškom Tošićem

- Meni se muškarci ne udvaraju, a ni žene. Kad godinama naučiš da te udaraju u glavu kao u boksu, onda ti dobiješ taj "fajterski" stav. Ja sam privatno jedna duša od žene! Toliko sam dobra privatno, i nežna sam i maza, dobrica... Sušta suprotnost od onoga što dragi gledaoci misle o meni. I onda ljudi imaju predrasude i neće niko da me muva, neće niko da pošalje šampanjac. Sve čitam po novinama, te ovi šalju šampanjac nekim starletama... Kako, bre, meni nikad niko?!

Podsećanja radi, Karleuša je u i dalje u braku sa Tošićem, iako im je odnos narušen izvesno vreme. Kako je rekla, retko ostaju sami u njihovom domu na Dedinju, gde žive sa ćerkama u odvojenim sobama.

Trudim se da ne ostajem sama u kući sa njim. Mogu da kažem da to nije ono što bih nazvala lepom komunikacijom, u ovim prazničnim danima bih se tako lepo izrazila. Sigurna sam da svaki čovek ima problem u odnosu u porodici ili sa nekim, to je život - rekla je Jelena u emisiji "Una, due, tre", te nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Nisam se udavala sa tom vrstom razmišljanja "Šta bi bilo sa tobom nesrećniče da se nisam udala za tebe". On je rekao da bi igrao u Real Madridu da nije bilo mene. Mislim da nema razloga da se žalim. Nije mu bilo loše, nije oženio tako lošu ribu, imamo divnu decu, imao je lepu karijeru. Nisam slepica koja uzima lovu od njega, uvek sam lepo zarađivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading