OTKRIVENA LOKACIJA DUŠKA TOŠIĆA, DOK JE KARLEUŠA U MILANU: Pojavio se PRAVI SNIMAK koji sve dokazuje!

Autor:

Zabava

02.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša uživa sa ćerkama na odmoru u gradu mode, a za to vreme, otkriveno gde se nalazi Duško Tošić!

OTKRIVENA LOKACIJA DUŠKA TOŠIĆA, DOK JE KARLEUŠA U MILANU: Pojavio se PRAVI SNIMAK koji sve dokazuje!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša trenutno boravi u Milanu sa svojim ćerkama. Karleuša, koja je poznata po svom stilu i muzičkom talentu, odlučila je da provede vreme sa svojom porodicom u jednom od najmodnijih gradova sveta.

Ova vest nije iznenađenje za mnoge, s obzirom na to da je Karleuša često isticala koliko je važno provoditi vreme sa porodicom. Uživajući u prelepim pejzažima Milana, ona je svojim pratiocima na društvenim mrežama pružila uvid u svoj boravak u ovom gradu mode.

 

 


Dok je Jelena Karleuša uživala u šetnji Milanom sa svojim ćerkama, njen suprug Duško Tošić, bivši fudbaler, odlučio je da se opusti u hotelskoj sobi. Kako bi zabeležio prelepe pejzaže Turske, što je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

 


Podsetimo, Jelena je nedavno progovorila o braku sa Duškom i kako funckioniše njihov odnos:

- Trudim se da ne ostajem sama u kući sa njim. Mogu da kažem da to nije ono što bih nazvala lepom komunikacijom, u ovim prazničnim danima bih se tako lepo izrazila. Sigurna sam da svaki čovek ima problem u odnosu u porodici ili sa nekim, to je život - rekla je Jelena.

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Nisam se udavala sa tom vrstom razmišljanja "Šta bi bilo sa tobom nesrećniče da se nisam udala za tebe". On je rekao da bi igrao u Real Madridu da nije bilo mene. Mislim da nema razloga da se žalim. Nije mu bilo loše, nije oženio tako lošu ribu, imamo divnu decu, imao je lepu karijeru. Nisam slepica koja uzima lovu od njega, uvek sam lepo zarađivala - dodala je pevačica za "Una, due, tre".

Jelena Karleuša i Duško Tošić su svojim postupcima još jednom pokazali kako je važno pronaći vreme za opuštanje i uživanje, čak i u najneočekivanijim situacijama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading