INCIDENT NA NASTUPU MAJE NIKOLIĆ! Bila u bolovima, muškarac je zgazio svom silinom! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našla se u neprijatnoj situaciji!

INCIDENT NA NASTUPU MAJE NIKOLIĆ! Bila u bolovima, muškarac je zgazio svom silinom! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Maja Nikolić imala je incident na nastupu, kada ju je u jednom trenutku zgazio po nozi nepoznati muškarac. Ona kaže da se sve desilo pre mesec dana, kada je jedan momak zaprosio devojku, pa je slučajno došlo do koškanja.

- Pre manje od mesec dana dogodilo mi se da je dečko zaprosio devojku i to tako što je kleknuo ispred mene, ali je tako nagazio moju plišanu čizmicu. Samo sam rekla „Čoveče“. To je mene tako zabolelo, jer je on onako malo krupniji bio - rekla je pevačica, pa je dalje nastavila:

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić

 

- Kada sam videla da on nju prosi, da je otvorio plišanu kutijicu, rekla sam sebi „super“. Inače, mislim da je bio iz nekog kraja iz unutrašnjosti jer mi je rekao „Kod nas u kraju znači kad tebe nagazim, da si ti sledeća“. 

Nikolićka je objasnila i da je trpela ogromne bolove, ali da je na kraju i nazdravila sa budućim mladencima nakon što je devojka pristala da se uda, jer je ipak u pitanju bio jedan lep čin.

- On mi je otkinuo nogu. Dečko težak, krupan, debeljuškast… Onda sam ja naručila „Proseko“ sebi i njima. Nazdravili smo i rekla sam „Nek’ ste samo vi živi i zdravi“. Čizmice ću kupiti nove, nije to bio problem, nego me je bolela noga – zaključila je Nikolićeva za Grand.

Pevačica je objasnila da momak i nije hteo da je zgazi, ali da je bio previše uzbuđen zbog prosidbe devojke.

- Nisam shvatila zašto je on kleknuo ispred mene. U stvari, kleknuo je bočno da prosi devojku, ali onako trapavo jer se uznemirio, imao je tremu. Otkinuo mi je desnu nogu i onda sam rekla da idemo da nazdravimo, tako da ova godina mi je krenula top.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading