OLIVERA KOVAČEVIĆ POBESNELA ZBOG KARLEUŠE I BRESKVICE: Zanemela od ŠOKA kada je čula pitanje!

Autor:

Zabava

01.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supervizorka festivala ostala nema na pitanje o Jeleni Karleuši i Breskvici!

OLIVERA KOVAČEVIĆ POBESNELA ZBOG KARLEUŠE I BRESKVICE: Zanemela od ŠOKA kada je čula pitanje!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Dragan Kadić, RTS

Veliko finale "Pesme za Evroviziju" se približava, a takmičari se suočavaju sa poslednjom generalnom probom pre izlaska na scenu. Urednica i supervizorka festivala, Olivera Kovačević, podelila je svoje utiske pred odluku o tome ko će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Švedskoj.

Kako je istakla, rezultat drugog polufinala iznenadio je neke ljude, jer su možda očekivali drugačiji ishod. Ipak, naglasila je da je važno da festival bude pravedan prema svim takmičarima, te da je svima njima žao za svakog izvođača koji nije prošao dalje.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Olivera Kovačević

Međutim, najveću pažnju privukla je njena reakcija na izjavu Jelene Karleuše da za nju nema mesta na "Pesmi za Evroviziju". Naime, iako su svi očekivali da Olivera da svoj sud jer je poznata po svom britkom jeziku, bivša urednica zabavnog programa RTS je samo zaćutala, ne želeći da komentariše navode muzičke zvezde.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

Takođe, Kovačevićka je ostala nema i na optužbe da mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica kupuje glasove publike kako bi sebi obezbedila prvo mesto u finalu i odlazak na "Evroviziju" u maju ove godine.

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Breskvica peva Gnezdo orlovo na Pesmi za Evroviziji

Ipak, istakla je da će finale biti spektakularno i neizvesno do poslednjeg momenta ko će nas predstavljati u švedskom gradu Malme na prestižnom takmičenju.

- Mislim da će biti uzbudljivo i neizvesno finale, jer imamo mnogo dobrih kompozicija i sjajnih izvođača - rekla je Olivera, preneo je Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading