PRE SMRTI DANIJELA JE NAPISALA OPROŠTAJNO PISMO: Reči koje je uputila porodici ZALEDIĆE VAS U MESTU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želela je da njen verenik i porodica znaju ovo.

PRE SMRTI DANIJELA JE NAPISALA OPROŠTAJNO PISMO: Reči koje je uputila porodici ZALEDIĆE VAS U MESTU

Foto: Facebook

Danijela Thakrai unapred je napisala svoje oproštajno pismo koje je nakon njene smrti objavljeno. Objava je od tada prikupila skoro 35.000 lajkova jer su ljudi bili dirnuti Danijelinim pozitivnim stavom uprkos njenim tragičnim okolnostima. Odajući počast svojoj porodici, vereniku Tomu i psu Leu, Danijela je odlučila da uživa u malim stvarima.

- Ako ovo čitate, to znači da sam umrla od borbe sa rakom i moja porodica objavljuje moju poslednju poruku u moje ime. Prvo, samo želim da kažem da nisu svi oblici raka uzrokovani izborom načina života, u nekim slučajevima je to genetika ili se, nažalost, jednostavno dešava. U mom slučaju, uprkos tome što sam bila veoma zdrava i aktivna, u mojim žučnim kanalima je počeo rak koji nije izazvan ni sa čim pod mojom kontrolom i moj život nikada nije bio isti. Holangiokarinom je redak agresivan rak koji često nema jasan uzrok ili način da se izleči. Zaista se nadam da će u godinama koje dolaze biti urađeno više istraživanja o ovoj užasnoj okrutnoj bolesti kako bi se moglo spasiti više života.

Foto: Facebook

Danijela Thakrai napisala je oproštajno pismo koje je nakon njene smrti objavljeno

 - Kada se to kaže, iako ne možemo da kontrolišemo šta nam se dešava, možemo da kontrolišemo kako reagujemo. Odlučila sam da ne žalim za životom koji sam protraćila uprkos tome što sam bila tako uništena, već da uživam u svakom trenutku koji mi je ostao. Kao što sam uvek govorila i verovala, treba uživati u malim stvarima u životu i ceniti svaki trenutak! Romantizujte svoj život! Radite sve što vas čini srećnim i ne dozvolite nikome da vam oduzme radost u životu. Volela sam svoj život. Sve što sam postigla je ono što sam želela. Volela sam svoj posao, verenika, porodicu, prijatelje i psa, i kuću koju smo hteli da kupimo i budućnost koju smo sami sebi stvarali. Leo, moja krznena beba je definitivno uvedena u moj život da mi ulepša najmračnije dane. I konačno, mom dragom, lepom Tomu, volim te i uvek ću te voleti. Hvala vam što me podržavate i što ste doneli toliko ljubavi i sreće u moj život. Idi sada uživaj u svom životu, zaslužio si to - pisalo je u pismu.

Pre sedam meseci, Danijela je objavila informaciju o svojoj borbi sa rakom, otkrivajući da je imala resekciju jetre i operaciju žučne kese.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading