OVA FOTOGRAFIJA JOJ JE SPASILA ŽIVOT DOK JE BILA U ZATVORU: Sada zbog nje zaradi čak 22 hiljade evra NEDELJNO! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog viralne slave postala je popularna.

OVA FOTOGRAFIJA JOJ JE SPASILA ŽIVOT DOK JE BILA U ZATVORU: Sada zbog nje zaradi čak 22 hiljade evra NEDELJNO! (FOTO)

Foto: Richmond County Sheriff�s Office / SWNS / SWNS / Profimedia

Mama iz Gruzije zarađuje desetine hiljada dolara nakon što je njena "vruća" fotografija postala viralna na Instagramu.

Ebi Njuman (28) provela je četiri dana iza rešetaka nakon što je uhapšena prošlog novembra zbog krađe u radnji u alkoholisanom stanju u Volmartu u Atlanti.

Nakon što je puštena, otkrila je da je njena fotografija podeljena na Instagram nalogu posvećenom zgodnim zatvorenicama.

Pratioci su je potom pretražili na mreži i otkrili da ima nalog na OnliFans - u. 

- Prvi put kada sam se ponovo prijavila, zaradila sam 24.000 dolara za nedelju dana, a da nisam ništa objavila! - rekla je za South Vest Nevs Service.

- Smešno je kako život funkcioniše. U Americi, iz nekog razloga, ako izgledaš dobro i ako si kriminalac, zarađuješ.

Foto: Abbie Newman / SWNS / SWNS / Profimedia

Ovo je devojka koja je postala poznata dok je bila u zatvoru

Njuman je rekla da je njeno detinjstvo bilo burno. Rekla je za SVNS da je pretrpela se*sualno zlostavljanje i da se borila sa zavisnošću od heroina dok je imala dijagnozu graničnog poremećaja ličnosti, zbog čega je veća verovatnoća da će se upustiti u rizična ponašanja. Ona je i mama, a prvi put je odlučila da otvori nalog na OnliFans - u 2021. godine, deleći solo sadržaje ili video snimke sa svojim verenikom, Haze Jenkinsom (22). Na licu mesta bi zarađivala do 5.000 dolara mesečno, dovoljno da plaća stanarinu.

Prošlog septembra, devojka je imala pobačaj i završila je u bolnici. Njeno mentalno zdravlje se kasnije pogoršalo i počela je da pije. U novembru je uhvaćena u krađi. Međutim, zahvaljujući njenoj fotografiji koja je neočekivano postala viralna na Instagramu, devojka se oseća kao da sada ima još jednu šansu za život.

- Moj najbolji mesec je bio decembar kada sam zaradila 92.328 dolara. Otplatila sam sve svoje dugove, uključujući 46.000 dolara od nesreće u koje sam upala, i mogu da odvedem svoju porodicu na odmor - poručila je, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading