ALERGIČNA SAM NA SEMENU TEČNOST I MOJ INTIMNI ŽIVOT JE PAKAO: Čim dođe u kontakt sa polnim organom, ova nesrećna devojka doživi OVO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona ne može čak ni da koristi zaštitu tokom intimnih odnosa jer je i na taj materijal alergična.

ALERGIČNA SAM NA SEMENU TEČNOST I MOJ INTIMNI ŽIVOT JE PAKAO: Čim dođe u kontakt sa polnim organom, ova nesrećna devojka doživi OVO

Foto: instagram.com/microcatmachine

Se*sualna intimnost igra važnu ulogu u vezi. Ali za jednu ženu, bilo koja radnja koja izaziva ejakulaciju dovodi do osećaja peckanja. Alison Tenison (34) priznala je da je alergična na semenu tečnost i prezervative, zbog čega je za nju odnos mučno i neprijatno iskustvo.

- To je borba...Teško je biti intiman jer nije prijatno, a ne mogu ni da koristim zaštitu - rekla je devojka za Katers Njuz.

Kada je Tenison imala 24 godine, dijagnostikovan joj je Ehlers-Danlosov sindrom, koji utiče na vezivna tkiva prema klinici Mejo.

- Prilično sam plakala zbog toga, da budem iskrena. Uznemiruje me jer nisam ni znala da to može da se dogodi jer nikada ranije nisam čula za to - priznala je, piše "Njujork post".

Otkrila je alergiju na spermu nakon što je testirana na 160 alergena, a nekoliko rezultata je bilo pozitivno, kao što su nikl i penicilin. Alergija na semenu tečnost, takođe poznata kao preosetljivost semenske plazme, je retka alergijska reakcija na proteine koji se nalaze u muškoj tečnosti, koju opisuje Klivlendska klinika. Kada je njena koža u kontaktu sa spermatozoidima, to izaziva osećaj pečenja na njenoj epidermi.

Foto: Instgaram video/microcatmachine

Alison je alergična na semenu tečnost

Uprkos tome što ima alergije, devojka uživa u se*su, ali ne i u vrhuncu.

- Uvek želim da imam se*s pa to radimo, ali samo u ranim fazama - otkrila je ona.

Ona želi da ima češće intimne odnose, ali je sve ovo brine. Iako mnogi misle da će zaštita pomoći, ne pomaže, jer je takođe alergična na materijale u prezervativima.

- Nismo dovoljno intimni zbog alergija. Ne želim da me boli, a on ne želi da me rasplače – tako da je zaista teško! - dodala je žena.

Par je razmišljao kako će izgledati njihova budućnost ako odluče da zasnuju porodicu.

- Ne znam da li uopšte mogu da imam bebu; Ne znam ni kako bi to funkcionisalo - kao, da li bi moje telo jednostavno odbacilo spermu u potpunosti? - pitala se.

Pored toga, ona pati od poremećaja zgrušavanja krvi, što može biti opasno tokom trudnoće. 

Par se i dalje nada da će pronaći način da dobije bebu čak i sa njenim zdravstvenim stanjem.

Iako se alergija na spermu smatra retkim, Kloi Loveri, studentkinja iz Kolorada, priznala je da takođe pati od retke alergije na spermu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading