"JA SAM SAVKE I NEMAM NAMERU DA STANEM"! Na mrežama osvanule potresne reči o ubijenom MMA borcu!

Autor:

Hronika

29.02.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan je svirepo ubijen 25. februara kada su mu zarili nož u srce.

"JA SAM SAVKE I NEMAM NAMERU DA STANEM"! Na mrežama osvanule potresne reči o ubijenom MMA borcu!

Foto: Vladimir LUkic, MMA savez Srbije

Škola borilaških veština na društvenim mrežama objavila je "Ja sam Savke, i nemam nameru da stanem" i ispod fotografije Stefana Savića, velikog borca, mladog i talentovanog sportistu, koji je na brutalan ubijen 25. februara na Dorćolu.

Ispod potresnih reči kojima se ovih dana veliki broj ljudi oprašta od MMA borca, stoji i poruka koju potpisuje EFS porodica srpskog reprezentativca.

Ja sam Savke i nemam nameru da stanem - piše u objavi.

Stefanov trener Borislav Ćosić, podelio je svoje sećanje na ovog talentovanog borca i izražava nadu da će istraga ubrzo otkriti pravu istinu o ovom strašnom događaju.

Republika

Foto: Printscreen

Stefan Savić

 

- Nikome ništa ne verujem, čekamo zvanične informacije. Znam samo da je bio sam u tom trenutku, sam im se i suprotstavio. Epilog događaja je da njega više nemamo. Danima ne spavamo -  navodi Borislav za Informer.

Trener Ćosić ističe duboku emotivnu vezu koju je imao sa Stefanom, opisujući ga kao "rođenog sina" koji je odrastao u njegovoj kući i čije je odrastanje obeleženo njihovom zajedničkom posvećenošću borilačkim veštinama. Ćosić ističe da su imali ozbiljne planove za budućnost Stefana, uključujući osvajanje svetskog zlata i pokretanje sopstvene teretane.

- Bio mi je kao dete, kao rođeni sin. Odrastao je u mojoj kući, tu je skoro živeo, tu mu je bila baza. Ovde smo provodili vreme, slavili rođendane, tu je trenirao i obitavao. Bukvalno sam mu bio kao drugi otac, a on meni kao dete. Psihu je razvio ovde. Hteo je da bude sportista, ali se ja nisam slagao sa tim. Na kraju sam stao iza njega, a on je to opravdao činjenicom da se brzinom svetlosti popeo na najviši mogući nivo - kaže trener.

Ćosić navodi i da su Stefan i on imali ozbiljne planove. Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading