MMA BORCU UBICE ZADALE PREKO 15 UBODNIH RANA: Nesrećni Stefan iskrvario na putu ka bolnici - ubice još uvek u bekstvu!

Autor:

Hronika

28.02.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni Gačević i Daničić su bivši fudbaleri.

MMA BORCU UBICE ZADALE PREKO 15 UBODNIH RANA: Nesrećni Stefan iskrvario na putu ka bolnici - ubice još uvek u bekstvu!

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook

MMA borac Stefan Savić tragično je nastradao u napadu koji se dogodio na Dorćolu, kada su ga ubili Vasilije Gačević i Marko Daničić. 

Kako se sumnja, Savić je pretrpeo više od 15 uboda po telu, a stručnjaci su bili šokirani težinom povreda koje je nesrećni borac zadobio. Ubice su ga sačekale ispred kluba i zverski ga napale, ostavljajući ga iskasapljenog na trotoaru.

- Bio je izboden i isečen po celom telu, sigurno više od 15 puta, a kobni ubod je, kako se pretpostavlja, bio ispod pazuha sa desne strane. Takođe, imao je jezive povrede od batina po telu i glavi u vidu hematoma i modrica, pošto su ga krvnici besomučno tukli i ubadali skoro ceo minut, što se i vidi na snimku zločina - kazao je naš izvor.

Sukob koji je prethodio tragičnom događaju

Pre dve godine, Stefan Savić se sukobio sa Gačevićem i Daničićem nakon što su napali njegovog druga, bacivši ga u Dunav i urinirajući po njemu. Savić je hrabro reagovao pokušavajući da izvuče prijatelja iz vode, što je dovelo do fizičkog sukoba. Ovaj incident mogao bi da bude ključni faktor u razumevanju pozadine tragičnog događaja.

Porodične reakcije na smrt Stefana Savića

Stefanov deda, Radoš Savić, izrazio je šok i tugu zbog gubitka unuka. Istakao je da nije video obdukcioni nalaz, ali je izrazio uverenje da je Stefan zadobio veliki broj povreda. Takođe, otkrio je da Stefana nije bilo moguće prepoznati zbog težine povreda, što je dodatno potreslo celu porodicu.

- Ubice su ga čekale ispred kluba na Dorćolu, jer im je neko dojavio da se moj Stefan tamo nalazi. Čim je izašao iz lokala, ubice su Stefana počele da ubadaju, pa je on ranjen počeo da beži od njih niz Dobračinu ulicu, dok ga nisu sustigli na raskrsnici i dokrajčili. Zato i verujem da je imao veliki broj povreda. Stefanovom ocu nisu dali da vide sve te rane na telu njegovog sina u mrtvačnici. Sad čekaju izveštaj sa obdukcije - kazao je Radoš.

Pozadina osumnjičenih

Zanimljivo je istaći da su osumnjičeni Gačević i Daničić bivši fudbaleri, čime se otvara pitanje o njihovoj prošlosti i eventualnim motivima za napad na Stefana Savića. Gačević je igrao za FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug, dok je Daničić svoju karijeru gradio u klubu Serbian White Eagles iz Toronta, Kanada.

Neizvesnost oko motiva i okolnosti napada

Do sada nije potpuno jasno šta je tačno dovelo do ovog tragičnog događaja i kako su se osumnjičeni našli na mestu zločina. Porodica i javnost čekaju dalje informacije o motivima i okolnostima ovog napada, kako bi bolje razumeli šta se zapravo dogodilo te kobne noći na Dorćolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading