ŽENA VELJE NEVOLJE NAVUKLA KAPULJAČU KAO HULIGAN: Šok slika iz Ustaničke!

Autor: Republika

Hronika

29.02.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ostali u šoku kada su je videli.

ŽENA VELJE NEVOLJE NAVUKLA KAPULJAČU KAO HULIGAN: Šok slika iz Ustaničke!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bojana Belivuk

U Specijalnom sudu u Beogradu završeno pripremno ročište za pranje para, a optužnicom su pored Veljka Belivuka i Marka Mišljkovića, obuhvaćene i njihove supruge, kao i Belivukova tašta.

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića, kojoj se, kao i njenom suprugu sudi za pranje para, na suđenje je došla sa tašnom poznatog brenda Luj Viton, čija je cena, kako se može videti na sajtu ove kuće čak 2.980 funti! 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen, shutterstock

 

Bojana Belivuk, supruga Veljka Belivuka, koja je, zajedno sa svojom majkom Snežanom Đorđević takođe obuhvaćena optužnicom za pranje para, došla je na ročište sa skupom tašnom, doduše daleko skromnijom od one Miljkovićkine. Belivuk je nosila tašnu brenda Majkl Kors 300 dolara. 

Nakon završetka pripremnog ričišta, svima je za oko zapala promena na supruzi Veljka Belivuka, ona je za razliku od ulaska u Specijalni sud, iz istog, izašla sa navučenom kapuljačom, poput huligana! 

Naime, kao što je Republika ranije pisala, žena Veljka Belivuka je do sada retko viđana u javnosti, međutim, ono što su danas svi komentarisali je činjenica da se drastično ugojila od poslednjeg pojavljivanja na sudu. 

HAPŠENJE BOJANE BELIVUK

Podsetimo, ona je privedena nakon što je policija u stanu Veljka Belivuka pronašla 60.000 evra. Prema tada nezvaničnim informacijama, ona se nalazila u drugom stanju.

Bojana, navodno nije učestvovala u monstruoznim zločinima navijačke grupe njenog muža i nije ni znala mnogo o tome šta je on radio dok je bio na čelu klana. Prilikom hapšenja Belivuka, 4. februara, inspektori su u njegovom stanu na Zvezdari zatekli Bojanu i dvoje dece, pri čemu je ona navodno urlala od besa na muža, koji je bio vezan lisicama.

Ona je potom odvedena u policijsku stanicu kako bi dala izjavu, ali je inspektorima samo kratko poručila: "Naravno da ne želim da razgovaram sa vama."

O supruzi Velje Nevolje ne zna se puno. Nije se eksponirala u medijima, i nema slika na kojima se nalazi sa mužem. Ipak, ono što je poznato je da je bila "kao na iglama" kada se Veljku sudilo za ubistvo Vlastimira Miloševića 2017. godine.

Gospođa Belivuk je tada prisustvovala svakom ročištu, a kada je njen suprug dobio oslobađajuću presudu, ona je doslovna skakala i plakala od sreće po hodnicima Palate pravde.

Podsetimo,  uz Belivukovu suprugu uhapšeni su i tašta, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovića.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading