ŽENA VELJE NEVOLJE NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte koliko je promenila lični opis, NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.02.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belivukova supruga više ne liči na sebe.

ŽENA VELJE NEVOLJE NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte koliko je promenila lični opis, NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ, pixabay.com

Danas je u sudnici Specijalnog suda u Beogradu zakazano pripremno ročište za pranje para, na kojem će se prvi put zajedno sa svojim suprugama naći optuženi Veljko Belivuk i Marko Miljković, vođe kriminalne grupe koja se tereti za sedam ubistava.

Osim njih, optužnicom su obuhvaćeni i Filip Ivanovski, njegova supruga Marija Milutinov, kao i Belivukova tašta Snežana Đorđević.

Optužnica ih tereti da su prljav novac zarađen od kriminala ulagali u legalne tokove, kupujući stanove, kuće, automobile, satove i građevinski materijal.

Ekipa Republike nalazi se na licu mesta, gde su se ispred Specijalnog suda pojavile supruge Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Žene Marka Miljkovića i Veljka Belivuka 

 

Ono što je svima odmah zapalo za oko je to, da se supruga Marka Miljkovića sve vreme, sređena od glave do pete, smejala, dok je supruga Veljka Belivuka trčeći došla u sudnicu. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bojana, žena Velje Nevolje više ne liči na sebe

 

Za razliku od Miljkovićeve supruge, ona nije obukla  parno odelo, već je došla u kožnim pantalonama i kožnoj jakni, što se može videti na našim fotografijama. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Belivukovu suprugu bi malo ko prepoznao

Takođe, ono što su svi, čim se Bojana pojavila ispred suda primetili, jeste činjenica da se drastično ugojila. 

HAPŠENJE BOJANE BELIVUK

Ona je tada privedena nakon što je policija u stanu Veljka Belivuka pronašla 60.000 evra. Prema tada nezvaničnim informacijama, ona se nalazila u drugom stanju.

Bojana, navodno nije učestvovala u monstruoznim zločinima navijačke grupe njenog muža i nije ni znala mnogo o tome šta je on radio dok je bio na čelu klana. Prilikom hapšenja Belivuka, 4. februara, inspektori su u njegovom stanu na Zvezdari zatekli Bojanu i dvoje dece, pri čemu je ona navodno urlala od besa na muža, koji je bio vezan lisicama.

Ona je potom odvedena u policijsku stanicu kako bi dala izjavu, ali je inspektorima samo kratko poručila: "Naravno da ne želim da razgovaram sa vama."

O supruzi Velje Nevolje ne zna se puno. Nije se eksponirala u medijima, i nema slika na kojima se nalazi sa mužem. Ipak, ono što je poznato je da je bila "kao na iglama" kada se Veljku sudilo za ubistvo Vlastimira Miloševića 2017. godine.

Gospođa Belivuk je tada prisustvovala svakom ročištu, a kada je njen suprug dobio oslobađajuću presudu, ona je doslovna skakala i plakala od sreće po hodnicima Palate pravde.

Podsetimo,  uz Belivukovu suprugu uhapšeni su i tašta, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovića.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading