KADA JE MAJCI POSLALA SLIKU SA DEČKOM, ONA JE OSTALA BEZ REČI: Odmah da si došla kući, a tek otac kad je video... (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tata kaže da su slike lepe".

KADA JE MAJCI POSLALA SLIKU SA DEČKOM, ONA JE OSTALA BEZ REČI: Odmah da si došla kući, a tek otac kad je video... (FOTO)

Foto: Twitter printscreen/kelsy

Neprijatne situacije lako se dese, kada ne obraćate pažnju. Tako se dogodilo i jednoj devojci koja je doživela veliku neprijatnost i to pred roditeljima. Devojka Kelsi je nedavno naučila važnu lekciju o deljenju fotografija na Internetu. Ubrzala se da pošalje sliku svoje hotelske sobe roditeljima, ali nije primetila jedan neobičan detalj - bočicu lubrikanta na stočiću. Taj propust je izazvao urnebesan odgovor od strane njene majke, koja je primetila bočicu i našalila se na račun toga. Kelsi je pokušala da se izvuče, ali je majka otkrila da je tata zumirao fotografiju i provalio njen pokušaj da prikrije istinu.

Neželjene slike
 

Zbog podeljene fotografije ona se našla u neprijatnoj situaciji, te je pokušala da se "izvuče", ali joj nije uspelo. Kelsi je bila svesna posledica svog brzopletog postupka, ali je srećom uspela da izgladi situaciju sa svojim roditeljima.

- Tata kaže da su lepe slike - pisalo je u skrinšotu ekrana.

 

 

Naučila je lekciju

Iako možda deluje smešno, ova priča nas podseća na to koliko je važno pregledati lepo fotografije pre nego što ih podelimo sa drugima, posebno sa rodbinom. Kelsi je shvatila da je bolje biti oprezan nego se kasnije izvinjavati. Ovo iskustvo će joj svakako poslužiti kao lekcija za buduće situacije.

Kelsi je naučila lekciju na teži način, ali je ipak uspela da se izvuče iz nezgodne situacije. Ovaj slučaj nas podseća da pažljivo razmatranje pre deljenja fotografija može sprečiti neugodne situacije i nesporazume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading