OVO JE DVOGODIŠNJAKINJA KOJA JE IZNENADA PREMINULA: U toku noći zadesilo je zastrašujuće stanje koje može svakog da pogodi! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnja devojčica umrla je iznenada.

OVO JE DVOGODIŠNJAKINJA KOJA JE IZNENADA PREMINULA: U toku noći zadesilo je zastrašujuće stanje koje može svakog da pogodi! (FOTO)

Foto: Printskrin/gofundme.com, shutterstock

Mala Keris Mičel umrla je od posledica iznenadne neobjašnjive smrti u detinjstvu (SUDC), koja pogađa oko 50 dece u Velikoj Britaniji svake godine. To se dešava deci uzrasta od jedne do 18 godina, a lekari ne znaju šta ga uzrokuje, kako bi to predvideli ili sprečili.

Njena majka Step, iz Batgejta u Škotskoj, rekla je za Edinburg Evening Nevs:

- Kako je mogla da umre? Bila je zdrava, bila je dobro. To nije normalno i ništa od toga nam trenutno nema smisla.

Step i njen partner Doni su 4. januara stavili svoju bebu u krevet kao i obično. Kada su otišli ​​da je probude sledećeg jutra, bila je mrtva.

Foto: Shutterstock

Devojčica je legla da spava i nikada se nije probudila

Lekari veruju da je njena smrt bila slučaj SUDC.

- Nikada nismo znali da postoji takva stvar kao što je da uspavaš bebu i ona umre. Mi smo samo mislili da su deca koja su umrla uvek bolesna, a ne zdrava deca - rekla je devojčicina mama.

- Sedimo noću i razmišljamo koliko nam nedostaje njeno srećno lice. Mogla je da sedi i maše ti. Bila je samo mali anđeo koji je prerano odveden i na užasan način - rekao je njen otac.

Foto: Printskrin/gofundme.com

Ovo je devojčica koja je preminula u snu

Nedeljama kasnije, par je i dalje zaprepašćen onim što se dogodilo.

- Mislim da je najteže ne znati šta se dogodilo - saglasni su roditelji.

SUDC je kategorija smrti dece uzrasta od jedne do 18 godina koja ostaje neobjašnjena nakon detaljne istrage, uključujući obdukciju. Najčešće, naizgled zdravo dete zaspi i nikada se ne probudi, kaže Fondacija SUDC, piše "San".

Nema zvaničnih podataka o tome koliko je SUDC uobičajen, ali se procenjuje da je 50 mladih ljudi pogođeno svake godine u Velikoj Britaniji i 450 u SAD. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading