ZNATE LI ZAŠTO MUŠKARCI OBOŽAVAJU JUTARNJI INTIMAN ODNOS? Drugi razlog će vas RASPAMETITI - ovo sigurno niste znale!

Autor:

Lifestyle

29.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje dva razloga zbog kojih muškarci vole intimne odnose, a pogotovo tokom jutarnjih časova.

ZNATE LI ZAŠTO MUŠKARCI OBOŽAVAJU JUTARNJI INTIMAN ODNOS? Drugi razlog će vas RASPAMETITI - ovo sigurno niste znale!

Foto: shutterstock

Jutarnja uzbuđenost kod muškaraca je često tema šala, ali postoji naučno objašnjenje za to. Nivo testosterona kod muškaraca je najviši upravo ujutru, što može dovesti do veće želje za intimnim odnosima. Sa druge strane, žene često ujutru pokazuju nežniju stranu, što stvara zanimljivu dinamiku u njihovom intimnom odnosu. Ipak, kombinacija gde muškarac želi intimne odnose, a žena nije zanteresovana za isto rano ujutru, nije dobra! Zato, mogu se i naći na "pola puta".

1. Muškarcima se dopada "ranjiva" strana žena

Često, muškarci vole da vide žene u prirodnom izdanju ujutru, bunovne i bez šminke.

Oseća se privilegovano što ima priliku da vas vidi u izdanju bez šminke. Istraživanja su pokazala da većina muškaraca preferira prirodan izgled žena, a jutro je idealno vreme kada ih mogu videti upravo takve. To stvara osećaj bliskosti i intimnosti, jer se žena otvara na poseban način kada se oseća prihvaćeno u svom prirodnom izdanju.

Foto: Shutterstock

Zašto muškarci vole intimne odnose ujutru

2. Već se bude zainteresovani za odnose

Aktivnost žene ujutru može dodatno podstaći se*sualnu privlačnost kod muškarca. Njegovo osećanje da je poželjan i se*si može biti dodatno pojačano kada žena pokazuje inicijativu i samopouzdanje.


Jutarnji odnos može biti posebno zadovoljstvo za parove, jer je to vreme kada su emocije i hormoni često u skladnijem balansu. Razumevanje bioloških i emocionalnih faktora koji utiču na jutarnju intimnu želju kod muškaraca može doprineti intimnijem i ispunjenijem partnerskom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading