ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE REKLA ŠTA JE NAJVIŠE ZADOVOLJI KAD MUŠKARAC URADI: Osim OBRIJANOG, hoće i OVO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je rekla da joj dečko ne treba, privlači pažnju gde god da se pojavi.

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE REKLA ŠTA JE NAJVIŠE ZADOVOLJI KAD MUŠKARAC URADI: Osim OBRIJANOG, hoće i OVO (FOTO)

Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Kloi Amur, poznata zvezda filmova za odrasle, nedavno je izazvala pažnju javnosti svojim izjavama o muškarcima i ljubavi. Iako je izjavila da joj u životu "ne treba" dečko, ona neosporno privlači pažnju muškaraca širom sveta. Sa impresivnih 2,1 miliona pratilaca na Instagramu, Kloi je otkrila da je preplavljena ljubavnim porukama i skupocenim poklonima od svojih udvarača.

Kloi je otkrila da je dobila mnogobrojne poklone od muškaraca, uključujući cveće, balone, slatkiše, cipele, donji veš i fini nakit. Međutim, pored pažnje bazirane na materijalnom, dobija i romantične poruke od udvarača, neki čak izražavaju želju za brakom. Kloi ističe da je posebno oduševljena e-poklon karticama.

Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Kloi Amur je otkrila šta očekuje od muškarca

Sama, ali srećna


Iako je okupirana pažnjom muškaraca, Kloi tvrdi da je veoma srećna što je sama. Poslednji put je izašla na sastanak u julu prošle godine, nakon čega je odlučila da se fokusira samo na sebe. Iako nije u potrazi za ljubavlju, ipak ima stroge kriterijume za potencijalne partnere, ističući da pored velikog bankovnog računa, traži nekoga ko je otvorenog uma, ljubazan i samostalan.

Stroga lista za potencijalne partnere

Kloi je otkrila da traži dobrog slušaoca koji je sposoban da je učini poželjnom. Pored toga, preferira muškarce sa tamnim crtama lica, smeđom kosom i obrijane.

- Uglavnom želim dobrog slušaoca, nekoga ko me čini poželjnom i bezbednom. Neko ko može da prizna svoje greške i da razume tuđe. Što se tiče izgleda, volim momke koji imaju tamne crte lica i smeđu kosu. Trebalo bi da su obrijani i njihova kosa ne sme da bude duža od moje - rekla je za "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading