IMALA JE ODNOSE GODINU DANA, SVAKI DAN: Šokantna promena bila je ODMAH vidljiva, na jednom joj mnogi zavide!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često sastanke u sobi odložimo zarad ispunjavanja svakodnevnih obaveza.

IMALA JE ODNOSE GODINU DANA, SVAKI DAN: Šokantna promena bila je ODMAH vidljiva, na jednom joj mnogi zavide!

Foto: shutterstock

Američka autorka Britani Gibons odlučila je da će svake večeri imati se*s sa svojim suprugom i da - to je uradila, počela je priču ona za "Gud haus kiping". Nakon trećeg deteta nije volela kada je gola, odnosno nije joj bilo prijatno.

Prve promene odmah su bile vidljive, a to je između ostalog i veće samopouzdanje, ali to nije sve. Gibonsova je priznala da je držala ugašena svetla tokom intimnog odnosa, sakrivala stomak i grudi, i čekala da njen muž izađe iz spavaće sobe pre nego što odjuri od tuša do ormara da se obuče. Ubrzo ju je počelo brinuti što njen suprug više ni ne zna kako izgleda gola.

Zato je razgovarala sa prijateljicom i odlučila da imaju intimne odnose svaki dan kako bi se suočila sa svojim telom. Njen suprug je pristao na to i tako su i uradili. Svaki dan su imali intiman odnos osim kada je jedno od njih na putu. Bilo je dana kada joj je bilo baš teško, jer je bila preumorna i nije želela da je iko dodiruje.

Foto: Shuttestock

Odlučila je da svako veče ima odnose sa suprugom

Ubrzo je rekla da se njihova intimnost pokazivala i izvan spavaće sobe.

- Bili smo romantičniji jedno prema drugom, dodirivali smo ruke dok smo prolazili, ljubili se duže pre posla, a ne samo hladno kao pre. Naš je odnos bio jači i bolji kada je naša intimnost cvetala - objasnila je.

Ali, ono što je najviše iznenadilo bilo je kako je počela da se oseća. Do kraja godine bila je srećna što je hodala gola - više nije trčala od tuša do spavaće sobe.

- Redovan se*s sa mužem ne čini moj brak otpornim na razvod ili imunim na prevaru, ali mi pomaže da imam samopouzdanja, da preživim ako se to dogodi - rekla je, a prenosi "Voyager".

Doktorka Gabi napominje da možda nije praktično da imate intiman odnos svaki dan - ali predlaže da to pokušate barem mesec dana i vidite koje su prednosti.

- Parovi koji su povezani osećaju se podmlađeno, srećnije, privrženije, manje pod stresom i vide život kao "mi", a ne samo kao "ja" - objasnila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading