PRESELA MU ULOGA! Raša Bukvić DOBIJA PRETNJE zbog serije: "Mama mi je rekla: 'OVO TI NIJE TREBALO!'"

Autor:

Zabava

08.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na panel diskusiji “Psihičko zlostavljanje u partnerskim odnosima” glumac je ispričao kroz šta prolazi zbog svog lika u seriji "Azbuka našeg života".

PRESELA MU ULOGA! Raša Bukvić DOBIJA PRETNJE zbog serije: "Mama mi je rekla: 'OVO TI NIJE TREBALO!'"

Foto: ST/Dragan Kadić

Druga sezona serije "Azbuka našeg života" uvela je na velika vrata temu psihičkog zlostavljanja u vezama u domaće televizijske formate, a tim povodom sinoć je u beogradskoj MTS dvorani održana panel diskusija "Psihičko zlostavljanje u partnerskim odnosima".

Jedan od govornika bio je i glumac Radivoje Raša Bukvić, koji je u seriji rediteljke Jelene Bajić Jočić dočarao lik manipulativnog Veljka. Popularni glumac morao je da kroz lik Veljka pokaže svu surovost prema partnerki Vesni, ali nije mogao ni da zamisli da će mu se ovaj glumački zadatak doslovno obiti o glavu!

Republika

Foto: Foto Contrast studios

Raša kao Veljko u seriji "Azbuka našeg života"

Raša je ispričao da je zbog uloge veštog manipulatora dobijao pretnje i da se u jednom trenutku poprilično uplašio.

- Kad mi je rediteljka ponudila ovu ulogu odmah sam rekao: "da". Lik je veoma kompleksan, ali se desilo da me ljudi identifikuju sa Veljkom. Na kraju devete epizode sestra od tetke mi je poslala poruku: "Uh, al' si jeziv", tetka mi je rekla da sam odvratan, a kad sam se probudio ujutru sam imao šest poruka od mame: "Javi se mami hitno". Kad sam je pozvao rekla mi je: "Mislim da ti ovo nije trebalo" - ispričao je Raša.

Njegov junak pati od deluzione ljubomore i ima kontinuirane vizije da ga partnerka vara. On je Veljka uverljivo dočarao pred kamerama, toliko da su ga gledaoci poistovetili sa likom manipulatora. Zato je dobijao razne negativne komentare na društvenim mrežama, pa je doživeo i incident kada je, kako je ispričao za Republiku, naleteo na čoveka koji mu je iz automobila dobacio nekoliko pogrdnih pretećih rečenica uz opasku: "Sram te bilo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading