Srpski glumac u Netfliksovoj seriji! NAG snimao EROTSKE SCENE, a sad obukao RATNIČKO ODELO!

Autor:

Zabava

05.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U priči o Aleksandru Makedonskom glumcu Jadranu Malkoviču pripala je uloga generala Parmeniona.

Srpski glumac u Netfliksovoj seriji! NAG snimao EROTSKE SCENE, a sad obukao RATNIČKO ODELO!

Foto: youtube.com/Contrast Studios

Azbuka našeg života

Poznati glumac Jadran Malkovič, zvezda serije "Azbuka našeg života", postao je deo serije o Aleksandru Makedonskom koja se prikazuje na Netfliksu. U seriji "Alexander: Making of a God" ("Aleksandar: Stvarenje Boga"), Malkovič igra lik generala Parmeniona.

- "Alexander Making of a God" se daje na Netfliksu. Imao sa čast da igram generala Parmeniona, da budem deo ove neverovatne priče, ovog velikog projekta, da upoznam dobre ljude i dobijem prijatelje za ceo život - napisao je Jadran na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u ratničkom odelu.

 

 

Malkovič je privukao veliku pažnju domaće javnosti ulogom u hit seriji "Crna svadba" i ostao upamćen po erotskoj sceni u bazenu u kojoj se pojavio potpuno nag. Atraktivni glumac je brzo stekao popularnost, a sada će njegov talenat videti korisnici Netfliksa širom sveta. 

"Aleksandar: Stvaranje Boga" je šestodelna dokumentarna serija koja otkriva izuzetan život Aleksandra Makendonskog kroz njegovu radikalnu transformaciju iz princa ratnika u živog Boga. Serija istražuje njegov uspon kao prognanog mladića u njegovu opsesiju porazom moćnog persijskog cara Darija koja ga je navela da osvoji poznati svet za nešto manje od šest godina. Fascinantna priča Aleksandra Velikog ispričana je kroz zadivljujuću dramu isprepletenu sa stručnim akademskim uvidom, revolucionarnom arheologijom i tekućim iskopavanjima na arheološkom lokalitetu u Aleksandriji, u Egiptu, pod vođstvom Kaliope Limneos-Papakoste, navodi se u opisu serije na Netfliksu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading