ISKREN DO KOSKE: Vuk Kostić progovorio o BRAKU I DECI, pa priznao: "Prodao sam očevu jedrilicu jer NISAM IMAO PARA!"

Autor:

Zabava

31.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je otvorio dušu i priznao šta mu u životu najviše nedostaje.

ISKREN DO KOSKE: Vuk Kostić progovorio o BRAKU I DECI, pa priznao: "Prodao sam očevu jedrilicu jer NISAM IMAO PARA!"

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vuk Kostić

Karijeru je ostvario, u radnu biografiju upisao niz zapaženih uloga, okružen je prijateljima, ali jedna stvar mu nedostaje da bi zaista bio srećan. Glumac Vuk Kostić priznao je da je zadovoljan svim postignutim na profesionalnom planu, kao i da željno iščekuje najvažniju životnu ulogu.

- Sreća je u malim stvarima, nije srećan onaj ko mnogo ima, nego onaj kome malo treba. Valjalo bi da dobijem dete, to je jedino što mi je bitno. Ostvario sam se kao glumac, ne patim od toga da budem uspešniji. Danas ne smeš mnogo da pričaš o tome da si srećan, odmah počnu da te mrze. Volim stvari koje imam i negujem, zdravlje mi je bitno, i još samo nedostaje to ostvarenje roditeljske uloge - rekao je Vuk.

Glumac je za magazin Story dodao da mašta o braku kakav su imali njegovi roditelji, pun ljubavi i obostranog poštovanja.

Odrastao sam gledajući skladan brak, i svi oko mene ga imaju. To je prvo ono što utiče na tebe, svi kumovi moji imaju skladan brak. Moraš da imaš neki cilj, ali biće onako kako bude.. Voleo bih, to je moja želja, takav je bio moj ćale prema meni, i moja majka prema ocu. Brak je sveta tajna, kad ste jedno. Ljudi se ugledaju na odnose u porodici, ugledaju se na roditelje. Moj tata je držao moju mamu kao malo vode na dlanu, ja bih tako isto voleo.

O svom ocu, glumcu Mihajlu Kostiću Pljaki uvek je govorio s puno ljubavi i poštovanja i čuvao sećanje na čoveka od koga je nasledio glumački dar. Tako je kupio vikendicu na Mokroj Gori, ali je jedrilicu, nasledstvo od oca, morao da proda.

Jedrilica je pripadala tati. Prodao sam je očevom drugu jer nisam mogao da plaćam ležarinu. Da sam plaćao ležarinu, to bi bilo preskupo. Nije ona preterano vredna, a ja svakako imam preko leta za plovidbu par čamaca i ribaricu - rekao je glumac.

Kako je ispričao, Kostić bi voleo da zajedno sa kolegom i prijateljem Vojinom Ćetkovićem pokrene biznis.

Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - izjavio je Kostić prošle godine za domaće medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading