CINEPLEXX SPECIJAL VAM JE PRIPREMIO PET SJAJNIH NASLOVA, KOJE MOŽETE POGLEDATI PO SUPER CENI: Zabava može da počne!

Autor:

Zabava

31.01.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabava može da počne uz superšpijunski spektakl „Argajl", bajkovitu avanturu „Priča o čarobnom maču", dokumentarni film „Dule Savić, A u Londonu muk", komediju „Severnjačka uteha" i biografski film „Ferari". Februar u Cineplexx bioskopima počinje sa čak pet novih hit naslova i Cineplexx Specijalom, kada odabrane filmove možete pogledati po super ceni od 300rsd.

CINEPLEXX SPECIJAL VAM JE PRIPREMIO PET SJAJNIH NASLOVA, KOJE MOŽETE POGLEDATI PO SUPER CENI: Zabava može da počne!

Foto: Cineplexx

Ovaj Cineplexx Specijal vam je pripremio pet sjajnih naslova koje možete pogledati po super ceni, u nedelju 4. februara:
„Želja", „Akvamen", „Sledeći gol dobija", „Noćno kupanje" i „Sluga 2".

 

Na redovnom repertoaru od 1. februara naći će se novi naslovi:

„ARGAJL":

Iz iščašenog uma Metjua Vona (Kingsman franšiza, Fajter), dolazi nam ARGAJL, kao britva oštar špijunski triler koji menja percepciju stvarnosti i pogled na svet.

Brajs Dalas Hauard (Svet iz doba jure franšiza) je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi. Ali, kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, koji se odvija oko tajnog agenta Argajla i njegove misije da raskrinka svetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti.

 

#akcija #triler

 

„Argajl" stiže premijerno na najsavremenije IMAX platno, u sredu 31. januara, od 20 časova, u Cineplexx Galerija bioskop.

Film „Argajl" će se od 1. februara naći na redovnom repertoaru i u IMAX formatu u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu, a u Cineplexx 4D Delta city bioskopu film ćete moći da pogledate i u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji.

Republika

Foto: Cineplexx

 

 

 

„PRIČA O ČAROBNOM MAČU"

Nekada davno u dalekom kraljevstvu živeo je mladi ratnik Kosta i njegov najbolji prijatelj i saborac Čarobni mač, mač koji može da govori po imenu Čudoš. Kosta sa mačem kreće na put pun različitih izazova kako bi pronašao opasno čudovište – Belu senku. Na tom putu, punom raznih iskušenja upoznaju mladu čarobnicu Freju koja im se pridružuje u borbi da spasu svet i dokažu da je prava ljubav večna.

 

#animirani #avantura #porodični

 

Ne propustite specijalnu projekciju ovog filma, u subotu 3. februara, u 17 časova, u Cineplexx 4D Delta City bioskopu, i uživajte u prelepoj animaciji na velikom platnu.

U 16 časova, pre projekcije filma, održaće se mini turnir u mačevanju.

Republika

Foto: Cineplexx

 

 

 

„DULE SAVIĆ, A U LONDONU MUK"

Igrala se završnica utakmice kada je Dušan Savić natrčao na loptu i levom nogom poslao u gol Arsenala. Za tišinu na „Hajberiju" kakvu Englezi nikada ranije nisu snimili.


#dokumentarni

Republika

Foto: Cineplexx

 

 

„SEVERNJAČKA UTEHA"

Šarolika grupa ljudi sa hroničnim strahom od letenja, nasukana je na zimskom severu.

 

#komedija

 

Republika

Foto: Cineplexx

 

 

„FERARI"

Biografski film nastao prema knjizi Broka Jatesa "Enzo Ferrari – The Man and the Machine".

 

#biografski #drama #istorijski

Republika

Foto: Cineplexx

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading